Problema

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema

am si eu o mica mare problema sa zic asa
    saptamana trecuta nush cum am facut de am zgariat pragu din dreapta spre spate la golan intro piatra
    e o zgarietura de vreo juma de metru si unde am am atins prima data s-a luat vopseaua pana la tabla si a ruginit umpic dar restul zgarieturii este doar la suprafata adik doar vopaseaua e luata
    si nush ce sa fac,am auzit la un coleg k ar costa cam mult sa ma duc cu ea la service la mavexim (adik miar luat k nar face) si mam gandit sa iau eu din magazin un spray exact culoarea care o am pe masina si ma apuc eu sa o vopsesc acolo dar acu a iesit si rugina umpic
    astept niste sfaturi

Diferenta de culoare oricum o sa fie,dar inainte sa te apuci sa vopsesti direct cu spray curata si tu rugina,da cu nise grund, lasa sa se usuce si dupa aia acoperi cu hartie ce nu trebuie sa vopsesti si dai o mana ,doua de vopsea.
    MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

Prima data cureti suprafata bine pana la luciul metalic si dai cu chit dupa aceea dai cu un grund si cu vopsea sa nu uiti sa acoperi suprafetele din jurul pragului sa nu le gazezi de la sprei!

Comment

exact asa am si eu , sub prag am lovit o bucata de gheata , si mia infundat usor pragul , langa buza ...de mia sarit vopseaua pana la tabla.
        si aceasi aplicare ii fac si eu , curatat bine , grund , vopsea etc

Comment

re

am fost zilele trecute cu loganu la reprezentanta la mavexim in dambovita sa vad cat imi zice k m-ar costa zgarietura, si ce sa aud de la un domn de acolo, k ar costa in jur de 10 milioane vechi.se uita el la zgarietura si zice k e zgariata si aripa si s-a vada cata vopsea intra acolo domne
          si am fost in alta parte la un meserias care il cunosc si mi-a zis k cu 100 ml de vopsea se rezolva si m-ar duce cu totul undeva la 2 milioane vechi

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google