Exterior Autocolant

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Exterior Autocolant

Salut!as vrea si eu sa va intreb daca stiti cumva unde gasesc si eu autocolant negru pentru exteriorul loganului meu...si daca as putea sa il aplic singur...fara a fi nevoie sa mai dau alti bani pe la vreun service sau altceva...imi pare rau daca a mai fost vreun topic deschis despre chestia asta...ma puteti ajuta?

vrei pe toata masina ? ...daca nu ai un garaj ,feon si multa, multa tehnica si rabdare nu faci nimica ...costa in jur de 700 ron toata masina ...detalii pe pm ca se considera reclama
    Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Parerea mea e sa te duci la o firma specializata in asa ceva ca sa nu strici autocolantul degeaba ..... si nici nu iese cum trebuie
      In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
      sigpic

Comment

acum depinde si ce suprafata vrei sa colantezi;daca vrei toata masina si eu zic sa te duci la o firma(poti intreba un taximetrist 'trebuie sa stie),dar daca vrei doar capota sau altceva exceptind barile ,le poti face singurel cu o bere linga tinesi eventual un prieten sa te ajute ici si colo.Cit despre material,daca erai din bucuresti te puteam ajuta dar asa...

Comment

am inteles...eu vreau sa pun autocolant pe capota,portbagaj si pe plafonul masinii...si as mai vrea sa schimb grilajul ala din fata cu dacia si sa pun unul din panza...asta cum se face?

Comment

dute la o firma de colantari costa 350 ron sau daca cum am mai spus te pricepi si ai un garaj apuca-te de treaba...
            PS: si de ce panza vorbesti?...poate plasa

Comment

plasa scuze...nu e problema de garaj...fac eu rost...dar doar autocolantul cam cat m-ar costa?

Comment

150 lei ...cam pe acolo ...daca vrei dintr-o bucata

Comment

Incearca la user turturel
                  threadul lui e asta
                  Ratacit in spatiu...

Comment

....mai degraba te duci un nene care se pricepe...ca dak o pui singur s-ar putea sa plangi dupa aia ca se umfla sau se dezlipeste....
                    Asteptam o poza dupa ce o foliezi sa vedem si noi cum arata.
                    TAXI M2O

Comment

am inteles dany...da asta as vrea sa o fac mai pe viitor...deocamdata am luat la masina un difuzor pe spate

Comment

Salut ! eu am pe plafon negru mat si sa crapat pe margini,partea din spate de la spalatorii ! Din cate mi-au zis cei de la autocolantari cica negru mat este mai subtire decat negru lucios si de asta se restrange si ramane aer si crapa ......ai grija cum le faci .....succes

Comment

Nici negru lucios nu rezista mai bine.Are un coleg in constanta si la fel pe plafon a inceput sa se manance pe margine.
                          MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

daca faci plafon , capota si portbagaj o sa ai de furca cu nenea cap de creta...trebuie trecuta culoarea in talon !

Comment

i-auzi bai ... cine zice? daca e vopsit peste nush cat % trebe vopsit, la colt nu trebuie
                              sigpicMy ride

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google