Exterior Autocolant

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

peste 50%trebuie ! dar daca ai si la bari partea aia neagra+ plafon+capota+portbagaj o sa se ia sigur nenea garcea!

Comment

Daca vrei sa faci capota,plafonul si portbagajul du-te la rar sa faci omologarea,te costa 60 ron si iti trece in talon,dezavantajul este ca daca vrei sa dai autocolantul jos trebuie sa treci iar pe la rar,iar trebuie platita taxa de 60 ron.Poti sa colantezi masina dar a doua culoare sa nu depaseasca de 40% din suprafata vopsita trecuta in talon,din spusele inginerului de la rar daca organul apreciaza ca ai colantat mai mult de 40% pe linga amenda iti ia si talonul si tot trebuie sa ajungi la rar.

Comment

taxa de schimbare culoare in talon la RAR + talon nou este de 135 ron...
        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

eu pana acum nu am auzit pe nimeni sa se planga de problema asta...pe forum ceva ?

Comment

e 40 ron m/2,doar sal cumperi

Comment

parerea mea...la albastru marin nu prea ii vad rostu la plafon negru ( sau la celelalte culori inchise rau )
              Iar de portbagaj negru nu mai vorbesc....deja e prea nfs style

Comment

si cam ce culoare ar merge?

Comment

cu 1200 o faci in bucuresti...cum vrei,eu am primit pretul asta pentru negru mat!

Comment

nu s-a mmai raspuns pe forumu asta de ceva vreme...ideea e ca eu nu ma gandeam la toata masina ma gandeam asa la unele parti...dar nu stiu acum...nu prea vad ce combinatie as putea face...nu prea merge nimic pe culoarea asta...

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google