Ionizare Geamuri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

D-FENS eu la vechea dacie break am geamurile ionizate si de 15 ani cred ca am curatat cu tot felul de solutii geamurile atat pe interior cat si pe exterior si le-am sters si cu carpe si cu hartie.Pana si cu otet sau spirt le-am sters si tot nu sau curatat.
    Nu s-au curatat absolut deloc nici macar pete nu au aparut sau zgaraieturi si nici in ziua de azi nu au nimic.
    Daca ionizarea se face cum trebuie,adica ca la carte,geamurile nu au voie sa se curete deloc.
    Deci daca aia de la Send au facut asa o recomandare cred ca nu mai are rost sa vorbim de calitatea ionizarii geamurilor(Le fac cu spray?).
    Geamurile au fost facute la comanda de cand sa fabricat masina(din 1995) si acolo au fost ionizate,,la Mioveni.
    Last edited by Ivan Marian; 11 March 2010, 11:46.

Comment

eu cunosc pe cineva care le-a facut la send si dupa 2 ani au inceput sa se stearga..deci vorba lui ivan marian ..cred ca le fac cu spray.
      Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
      sigpic

Comment

Originally posted by Ivan Marian View Post
        ... am curatat cu tot felul de solutii geamurile atat pe interior cat si pe exterior si le-am sters si cu carpe si cu hartie.Pana si cu otet sau spirt le-am sters si tot nu sau curatat...
        Cei care au ionizat geamurile mi-au recomandat sa nu folosesc solutii de geamuri la curatarea lor.In schimb au zis ca spirtul e ok,nu afecteaza cu nimic...Asa ca,puteai sa cureti cu o tona de spirt ca tot nu faceai nimic.
        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Dacă vrea cineva să îşi ionizeze geamurile să meargă la fabrică sau să se ducă la firmele renumite de profil si să fie sigur că a mai făcut cineva geamurile acolo de mult timp.
          Asa ca să te duci undeva la o firmă No name rişti mai multe pagube şi consistente.
          Şi dacă nu dai cu soluţie de geamuri ,atunci cu ce să dai,cu apă?
          Clar că sunt făcute de mântuială si nu prezintă incredere în privinţa calităţii.
          Eu din câte ştiu şi spirtul este destul de tare şi curăţa vopseaua.
          Last edited by Ivan Marian; 13 March 2010, 00:01.

Comment

salut incearca cu lichid de frana

Comment

Cel mai bine le pui folie autorizata.

Arata mult mai bine decat cele ionizate si sunt mai rezistente.

Cele ionizate in timp se decoloreaza dar nu uniform si apar fel de fel de pete pe ele si arata urat.

Cele cu folie in timp se decoloreaza si ele dar se decoloreaza uniform. Plus ca folia o poti da jos cureti geamul si e ca nou, la ionizare nu mai ai ce sa ii faci.

Daca pui folie nu iti demonteaza absolut nimic de pe masina, la ionizare trebuiesc demontate geamurile si luneta trebuie deslipita.
              sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Eu am ionizare pe geamuri de 2 ani si chiar nu au absolut nimik si in plus militia nu mia facut niciodata nimik si alti prieteni de ai mei cu folie omologata nu o mai au ca ia pus militia sa le dea jos
                Racing :>

Comment

eu cred ca astia atunci cand iti spun ca ti le dau eu cu 250 lei jos...ti le schimba cu ale altuia care vrea sa le ionizeze...ieftin,usor,si o gramada de bani in buzunarul lor

Comment

Originally posted by dnydani View Post
                    ... si alti prieteni de ai mei cu folie omologata nu o mai au ca ia pus militia sa le dea jos
                    Daca nu aveau omologare...
                    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

aveau omologare dar cica nu este legala omologarea la folii..
                      Racing :>

Comment

Eu am avut folie pe toate geamurile 4+1 (cu certificat de garantie - tot tacamul), cu Polita nu am avut treaba, dar cand a venit vorba sa ma duc la RAR, i-au apucat damblalele , ca sa dau folia jos de pe geamurile din fata........ (nici nu s-au uitat la certificat/declaratie de conformitate).
                        Asta e = le-am dat jos (se da usor), am scapat de iei si am pus altele .........

Comment

Am geamurile ionizate de 2 ani la send92 Pitesti 100% ( maxim) fata ,spate si luneta .Nu am avut nicio problema pana acum cu politia ,ba chiar am facut verificarea tehnica la RAR fara probleme.

Stergerea ionizarii se face fara probleme in baie de acid ,indiferent de perioada de cand sunt ionizate .Geamul ramane perfect curat ,ca nou .Am vazut asta la send92 .Singura problema este ca esti taxat exact ca si la ionizare pentru ca se fac aceleasi manevre ,mai putin introducerea geamului in "cuptor" ,dar asta se compenseaza cu acidul .

O solutie care imi vine acum in minte pentru cei care vor sa le stearga ,ca sa ocoliti acidul , este Decapantul .Sunt 80 % sigur ca merge dar aveti grija ca e periculos ,am incercat pe o bucata de fier vopsita cu 4 straturi de vopsea si vopseaua s-a facut ...funingine ,a ramas fierul curat .

O zi buna va doresc si-mi permit sa va dau un sfat :ori le faceti 100% ori nu le faceti deloc ) .

Comment

Incearca sa le schimbi cu cineva care vrea geamuri ionizate, mai ramane sa va intelegeti la monopera pentru permutare.

Comment

eu le am ionizate pe spate, luneta 10 % transp si pe fata 70%.Cand am comandat masina la dealer am specificat ca vreau geamuri fumuri si s-a rezolvat cu 350 lei de la Dacia,pt toate geamurile
                              MY CLA

Comment

buna seara colegilor, aveti un nr de telefon de la firma aceia din bucuresti care ionizeaza geamurile? doar o firma este in bucuresti? multumesc anticipat
                                Dezmembrari Dacia Logan ! Orice motorizare ! Orice model ! Piese Originale si Verificate !! Livrare oriunde in tara in 24 ore! Telefon : 0727.194.736

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google