Salut, vreau sa-mi iau un acumulator pentru Logan, 54ah numai mult. Unde pot sa gasesc unul mai ieftin gen 100-150 ron? Multumesc.
Unde Se Gasesc Acumulat Auto Ieftin?
Collapse
X
-
Salut
Vad ca esti din Bucuresti.Inceareca la Norauto langa Carrefour Militari.Au o marca proprie facuta de Varta.La ei am gasit cel mai ieftin acumulator.Poti intra pe site la ei si sa dai un telefon si iti spun preturile . Montaj si garantie, verificare gratis tot la ei.real power..... diesel power by
Comment
-
sall va recomand cu caldura acumulatori auto STECO PLUS de 66Ah am de 3 ani pe loganul meu si mi se pare super mai ales ca primiti si o garantie de 18 luni iar pretul este undeva pe la 360ron sau desigur puteti opta pentru acumulatori VARTA sau BOSH sunt super buni dar si pretul este mai mare in oarice caz nu recomand ROMBAT si CICLON
Comment
-
baterii de acumulatori auto
Am cumparat masina (Logan diesel) cu baterie Rombat Calciu de 70Ah, o am si acum, la peste 4 ani de folosinta si inca se 'tine" bine. Daca trec de iarna asta... si-a meritat banii din plin. Asta ar fi a 3-a masina, si pe toate am avut baterii romanesti, Rombat si Caranda, care au tinut cel putin 4 ani(una chiar 7). Intrucat mai toti comerciantii de acumulatori, au trecut la durata medie de folosinta... 4 - 5 ani, merita un acumulator "de firma" 100-300 lei in plus ca sa tina tot atat cat si cel autohton? Eu cred ca nu (doar daca nu ai pe ce arunca banii).
Comment
-
o intrebare.....am avut alarma data la maxim timp de 5 zile si la fiecare camion ce trecea urla alarma ...astazi am observat ca nu mai am ochiul baterieri VERDE si este STINS (baterie fara intretinere) . Sa ma astept ca intr-o dimineata sa nu mai pot pleca ? masina este 1.5 dci! multam
Baterie ROMBAT
VECHIME 3 ani si 2 luni
Comment
Comment