Va salut. Am reusit performanta sa vars o cutie de lavabila in locul pasagerului, s-a murdarit mocheta, am frecat la ea, dar degeaba, se duce grosul, dar putin, si a ramas alb. Noroc cu covorasul care a fost, ca altfel era alb peste tot. Stie cineva cu ce sau cum sa curat mocheta? In afara de frecat la greu, ca am incercat.....am observat ca in locurile unde s-a uscat, a mers curatat cu carpa simpla....dar unde era inca neuscata, nu am facut decat sa o intind....
Indepartare Vopsea Lavabila De Pe Mocheta
Collapse
X
-
Trebuie sa scoti mocheta afara si sa o speli foarte bine cu apa din abundenta undeva in cada sau cu un furtun undeva de la vreo pompa de strada.
Alta solutie nu vad ca altfel sa o freci pe pozitie nu prea o sa ii dat de cap si nici nu o sa poti sa dai cu prea multa apa acolo pe tabla + ca mai ai si izolatia de polistiren a podelei si risti sa o distrugi.
-
Pai nu as fi vrut s-o demontez, ca stiu ca este dintr-o bucata si trebuie practic demontat tot interiorul.....sau este cumva pe bucati acea mocheta? Ma gandeam ca daca o las sa se usuce apoi frec cu peria uscata, se ia, fiind vopsea lavabila...o sa incerc maine sa vad. P.S Podeaua pedaliera are polistiren?Logan Ambition 1.6 8V
Comment
-
Daca o freci prea tare o sa distrugi de tot mocheta si pe uscat este tare nasol..Asta e mai bine dai jos scaunele ,o scoti si o speli bine cu apa.
Cu ocazia asta speli si toata mocheta bine,bine si o faci ca noua.
Cel putin loganul meu este placat cu polistiren de 5 pe toata podeaua nu stiu la alte modele daca este sau nu placat.
Comment
-
Am vazut ca este placata cu polistiren. Am rezolvat, am dus-o la spalatorie, si s-a luat in proportie de 90%, acum sper ca dupa ce se va usca, sa ramana neagra. Insa nu mai reusesc acum sa prind bine suportul franei de mana, cu suportul cutiei de viteze, nu se mai imbina cum trebuie, ci ramane un spatiu de 50 mm, si nu am reusit sa le pun cum trebuie nici dupa ce fixez surubul acela din spatele butoanelor de actionare a geamurilor spate, stie cineva de ce nu se mai imbina ca inainte?Logan Ambition 1.6 8V
Comment
Comment