Consum Logan 1.4 Preferance

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Consum Logan 1.4 Preferance

salut....sunt incepator si am si eu un logan preferance din 2006..... nam calculator de bord..o sa;i montez...da sunt curios cat consuma....am impresia ca mult....
    tin sa precizez ca le cam schimb pe la 3000 de rpm...si ii mai dau si in a 4 4000rpm....maxim iam dat 130...da nu prae stiu so calc....nici nu fuge...mi'e si teama sa ma bag in depasiri cu ea....
    ce sfaturi imi da'ti ptr un incepator....?

sall ismail14 se pare ca suntem singuri de pe acest thread la fel ca si tine am un preferance 1.4 MPI din 2006 are 86000 km si sunt multumit de el am reusit sa ii activez comp de bord cu toate functiile si consum instant cu ocazia asta am schimbat si ledurile masina este remapata de 2 luni iar diferenta de consum nu mi se pare exagerat fata de cum era inainte adica inainte lua undeva la 8 in oras chiar 8,5 acuma depinde de trafic si de vreme iar undeva la 5,8-6 mers batraneste in afara localitatii acuma ia 8,5-9 in oras si 6,5-7 in afara localitatii

Comment

1 sa citesti regulamentul
      2 sa cauti inainte sa postezi, s-ar putea sa iti ia cateva saptamani sa citesti tot topicul cu consum
      3 nici nu o sa fuga la 3/4000 rpm
      sigpicMy ride

Comment

Originally posted by ismail14 View Post
        salut....sunt incepator si am si eu un logan preferance din 2006..... nam calculator de bord..o sa;i montez...da sunt curios cat consuma....am impresia ca mult....
        tin sa precizez ca le cam schimb pe la 3000 de rpm...si ii mai dau si in a 4 4000rpm....maxim iam dat 130...da nu prae stiu so calc....nici nu fuge...mi'e si teama sa ma bag in depasiri cu ea....
        ce sfaturi imi da'ti ptr un incepator....?
        vitezele le schimb foarte ok la 3000 RPM la fel am procedat si eu de cand era noua iar despre chestia cu a-4-a la 4000 RPM nu are masina nimik dar are buzunarul tau) adica gandestete la consum cum zice si cartea condudul sportiv costa;) bafta

Originally posted by DeLuXe View Post
        1 sa citesti regulamentul
        2 sa cauti inainte sa postezi, s-ar putea sa iti ia cateva saptamani sa citesti tot topicul cu consum
        3 nici nu o sa fuga la 3/4000 rpm
        ma scuzi dar nu am fost atent daca nu ai obs cu threadurile is cam nou pe aici iar despre consum eu zic parerea mea
        Last edited by Bogdan_Petre; 27 February 2010, 23:45. Reason: Automerged Doublepost

Comment

daca vrei sa depasesti cu ea bag-o intr-a3-a si o sa reusesti.eu am un kiss fm din 2007 si consuma in jur de 5 in afara si 7 in oras

Comment

Cel putin ciudate consumurile acestea de 8 la suta in oras sau chiar 7, la un Logan cu motor de 1,4, fie el si Preferance, ca sa nu mai vorbim de versiunile cu aer conditionat. Producatorul da un consum urban de 9,2 l/100 km, dar in conditiile de trafic actual, in oras consumul se ridica si la 10,5 chiar 11 l/100 km, mai ales iarna. Asta e doar parerea mea, nu vreau sa contrazic pe nimeni, merg cu un Preference cu 1,4 MPI remapat, intr-un oras desi nu mare, totusi destul de aglomerat. In afara am consum mediu cam 6 l/100 km. Mentionez ca masina are computer de bord activat, iar vitezele le schimb in general la 2000-2500 rpm.

Comment

Daca nu vrei sa ai emoti in depasire fa o remapare si depaseste cu a 3 ...nu te uita la ture .... consumul la 130 la ora e cam 6,5

Comment

Mi-a atras atentia o chestie postata zilele trecute pe forum precum ca uleiurile se pot amesteca modificandu-se putin vascozitatea, dar din cate stiu eu din informatii de specialitate uleiurile nu trebuie amestecate, poate cineva sa ma lamureasca si pe mine cineva?

Comment

Prezentul topic se continua cum a indicat si Loganu...adica aici...iar despre uleiuri se discuta aici.
                  Inchidem.
                  sigpic

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google