Cum Sa Montez Cotiera?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cum Sa Montez Cotiera?

As vrea si eu sa montez cotiera la logan si nu stiu cum sa fac sa stea dreapta si sa nu se mai miste...sa o prind in suruburi?pentru asta tre sa dau scaunele jos?invatati-ma si pe mine cum e mai bine...

sall scaunele nu trebuie date jos mai bine te uiti niten in spate intre scaune se afla un capacel in deschizi si vei vedea un surub il desurubezi cu ajt unui torx de 20 dupa care scoti tragand usor in spate de consola dintre scaune precizez partea pana la schimbatorul de viteze
    ar fi indicat sa montezi cotiera pe picioarele ei inainte sa o pui pe consola intre scaune apoi sa o pozitionezi provizoriu si in gaurile unde vor veni suruburile sa marchezi locul dai jos consola si montezi cotiera pe ea
    apoi pui la loc consola cu tot cu cotiera si strangi suruburil;e

Comment

Originally posted by Bogdan_Petre View Post
      sall scaunele nu trebuie date jos mai bine te uiti niten in spate intre scaune se afla un capacel in deschizi si vei vedea un surub il desurubezi cu ajt unui torx de 20 dupa care scoti tragand usor in spate de consola dintre scaune precizez partea pana la schimbatorul de viteze
      ar fi indicat sa montezi cotiera pe picioarele ei inainte sa o pui pe consola intre scaune apoi sa o pozitionezi provizoriu si in gaurile unde vor veni suruburile sa marchezi locul dai jos consola si montezi cotiera pe ea
      apoi pui la loc consola cu tot cu cotiera si strangi suruburil;e
      am inteles...multumesc pentru sfat...vazusem surubul ala din spate dar nu stiam ca se poate trage consola in spate...credeam ca trebuie ridicata

Comment

salut....ai aici si cateva poze care te vor ajuta la montarea cotierei. bafta!
        Piese Dacia Logan : placa si disc ambreiaj , curea si role distributie , radiator apa , compresor ac , condensor ac , disc frana , caseta directie , pompa inject ,pompa apa , geam oglinda brat bascula fata , bieleta directie , bieleta antiruliu , electro ventilator , far logan , lampa stop , bara protectie

Comment

Originally posted by bgd_prestige View Post
          salut....ai aici si cateva poze care te vor ajuta la montarea cotierei. bafta!
          http://www.loganclub.ro/forum/cotier...hlight=cotiera
          multumesc mult

Comment

e vorba de cotiera originla?daca da,de unde ai luat din slobozia?sti cumva cei de la reprezentanta dinspre bora au?

Comment

Originally posted by crull View Post
              e vorba de cotiera originla?daca da,de unde ai luat din slobozia?sti cumva cei de la reprezentanta dinspre bora au?
              nu,nu e vorba de cotiera originala...am luat-o dupa strada ialomitei din piata mare...vreo 50 lei...da acum aprox 1 an

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google