If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
@SERVERICA putea sa te legi cu alimentarea + direct din cutia de sigurante ca este locas pentru sigurante geanuri el. acolo. Iti trebuiau doar 4 papuci niste 2 sigurante asa ar fi mai "ca din fabrica"
Am o intrebare pentru cunoscatori---> din cutia se sigurante ma pot lega la - masa? Toate firele de masa unde vin conectate ?
Treaba asta este destul de aiurea va spun eu...care am reusit sa montez pe Ambiance geamuri electrice! Am cumparat de la Pipan macaralele care au venit cu mufe si butoane..multumesc...si ne am apucat de treaba! Demontezi fetele de usi..dar sunt 3 suruburi diferite...apoi demontezi macaraua manuala..si o tragi afara..interesant..nu iese daca nu dai jos si filtru ala de praf montat in fata de usa...groaznic este si intrarea celei electrice..chestie de indemanare milimetrica...ca sa duci firele catre tablou prin usa...iti trebuieste niste sarma maleabila...oricum nu mai povestesc mult...se face..dar injuri si dacia..si loganu si toate pana termini
salut!am Logan Laurreate cu geamuri electrice fata, poate cineva sa confirme ca instalatia electrica pentru geamurile spate este pe jumatate trasa?
ms!
Daca vrea Dumnezeu sa castigi la loto, iti da "noroc" si fara sa joci..
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment