Le-ai montat pana la urma,merg?
Montaj Geamuri Electrice Pe Ambiance
Collapse
X
-
Salut. Baieti am si eu o mare problema. Mi-am montat cu ceva timp in urma macarale electrice fata, am facut circuitul ca la carte insa mi se blocheaza geamurile. Astazi am schimbat circuitul electric crezand ca este el de vina, insa problema persista. Numai stiu ce as putea face in afara de a schimba macaralele.sigpic
Comment
-
Fii mai explicit te rog, cum se blocheaza geamurile ? Incep sa se inchida, si se opresc pe parcurs ?
Incearca si unge canalele din chedere pe unde urca geamul...foarte posibil sa ai o gramada de praf/mizerie pe acolo si de aceea se opreste geamul. la geamurile manuale nu simteai, dar cel electric simte suprasarcina si se opreste.
Originally posted by adaniel69 View Postvoi ma puneti sa-mi pun si eu pe ambiance geamuri electrice fata! cat mai ajung piesele pentru fata? eventual as putea sa mai recuperez ceva de la astea vechi?
Comment
-
Multumesc pentru sfaturi si nu in ultimul rand lui Alex (pipan) pentru ajutorul acordat. Am rezolvat momentan problema. De vina ereau termistorii din motoras, fiind aftermarket si de proasta calitate. Pentru moment i-am scos din circuit pana cand voi gasii unii mai buni. Da geamul se bloca dupa ce parcurgea aproximativ jumatate din cursa, si mai functiona dupa ce se racea termistorul.sigpic
Comment
-
geamuri electrice ambiance
Am montat si eu de curand geamuri electrice fata pe modelul meu ambiance. Macarale, mufe, butoane, totul original, insa din dezmembrari. Am legat la plus permanent de la panou cu siguranta de 15. Masa am pus-o langa pedala de acceleratie am gasit un surub acolo, si mi s-a parut la indemana. Problema e ca acel surub e fixat pe o tabla subtire, care nu pare din otel, si dupa ce ma joc putin cu geamurile se incalzeste tare de tot teava de la climatizare. Ce ma sfatuiti sa fac, sa trag un fir si sa ma leg la masa principala, de sub capota? Multumesc anticipat.
Comment
-
-
Originally posted by usr1 View PostDaca nu merge....prindele cu un patent si trage cu incredere spre tine. Nu are importanta daca se rup ca oricum nu vei mai folosi macaraua manuala.
luati o surubelnita dreapta de 3 5mm ieftina indoiti capul ei aproape de varf si scoateti siguranta manerului de la geam care o vedeti doar daca impingeti un pic de fata de usa spre interior si tineri de inelul care mascheaza manivela.Last edited by aicidincolo; 6 October 2013, 21:38.
Comment
-
Montaj geamuri electrice
pentru cei care au mufele cu butoane de actionare a geamurilor,
FIRUL GALBEN vine legat la + (FIR ROSU)
FIRUL NEGRU legat la - FIRUL NEGRU sau pe caroserie
FIRUL ALBASTRu IL LEGATI LA FIRUL ALBASTRU DE LA DEZABURIRE (pt lumina buton)
firul notat cu 1 de la mufa si cu ultimul vin legate la macara
este foarte simplu .
CA SFAT RECOMAND SA FOLOSITI O SIGURANTA INTR-E FIRUL GALBEN SI + CEL ROSU !!!!!
Comment
Comment