An fabricatie 2006,full options ,km putini si la un 'pret imbatabil'' sigur e ceva pe acolo masluit.Mai adaug la lista spusa de ceilalti coforumisti si verificarea pedalelor,la 48000 nu ar trebui sa fie prea tocite.
CUm imidau seama daca a facut taxi sau daca sunt reali acei km?
Collapse
X
-
Cum Aflu KM Reali La Logan Diesel ?
Am un logan diesel din 2006 cu 65 CP si sa vedeti ce am patit. L-am cumparat recent de 3 luni si n-a avut carte tehnica ca cica a zis fostul unic proprietar ca s-a pierdut. Are la bord acuma 64000 km. Bun.Greseala care am facut-o este ca n-am verificat inainte. Am intrebat recent la Dacia si mi-a zis ca a fost facuta o singura revizie in 15/1/2007 la 30000 km apoi sch limbare amortizor fata la 25/4/2007 la 42000 km si dupa 1 luna in 10/5/2007 vopsit bara fata la 44000 km. Pana aci totul bun si frumos. Mi-a zis ca alte interventii n-au mai fost si ca ultima care figureaza la ei pe calculator la reprezentanta Dacia este in 2/9/2009 cand s-a facut Anticoroziva la 85779 km.
Acuma nelamurirea mea este cum poate avea 86000km acum 9 luni daca acuma are numa 64000 km la bord? Deci cred ca masina mea saraca are poate peste 100.000 km daca a facut tipu ala asa repede km. Acuma inteleg d ce n-avea cartea tehnica, dar a uitat tipu respectiv ca exista si calculatoare
Cer ajutorul vostru si va rog sa ma ajutati cum pot afla daca s-au dat inapoi km si cati sunt de fapt reali? Ceva tester sau ceva metoda...pentru ca de la reprezentanta Dacia au zis ca ei nu pot verifica aceasta
Comment
-
Kilometrajul se vede cu DDT2000 in ECU. Daca s-a intervenit si acolo... pa!
Comment
-
Epromul de care zici e in bord, se poate scrie si fara sa se dezlipeasca de pe placa.
Comment
-
Am intrebat la Dacia si o zis ca nu se poate sa fi notat gresit km.Am fost si cu alte masini in service si noteaza km reali cu aproximatie de maxim 100 km. Si totusi daca a facut 44000 km intr-un an ma indoesc ca dupa in urmatorii 3 ani sa fi facut numai 20000...deci sustin si eu ca cei de la service km 86000km sunt reali si cei de la bord mi-au fost dati inapoi. Si in Cluj ar fi ceva service-uri sau testere unde pot merge sa-mi verifice km real de pe calculatorul acela? Macar sa stiu cati km reali am sa stiu la ce sa ma astept
Comment
-
Pentru "razvanunic" - ca sa nu te mai complici cauta alt Logan
Pentru "ionyde" - Chiar daca are peste 100.000 km poti sa stai linistit ca masina te mai tine vreo 200.000 km...asa ca nu prea ai ce face ca astfel de lucruri sunt cam greu de "demascat" (cred ca e cuv. potrivit)., singurul producator care e mai tare decat BMW!
;)
Comment
Comment