Va salut pe totii,membrii,vreau sa imi achizitionez si eu un logan Sh,intrebarea mea este urmatoarea:Cum imi pot da seama,daca masina resprectiva a fost sau nu taxi.
Masina respectiva,care as vrea sa o achizitionez este ceva Dci,sincer nu stiu cati cmc are motorul,este din 2006 si ar avea 48000Km,in rest este full full,este albastra.Daca ma poate ajuta si pe mn cineva legat de colantari cum imi pot da seama daca a fost sau nu colantata,inafara faptului ca voi merge sa vad aceea masina cu un mecanic,mai merg si cu un tovaras care se ocupa cu testingul auto,el mi-a zis sincer k nu poate descoperii daca este sau nu masluita la Km,doar ii poate spune alte chestii softul respectiv..Va rog sa imi spuneti si voi parerile voastra,la ce anume sa mai fiu atent
P.S:Imi trebuie cat mai repede un raspuns..03.03.2010,merg sa vad masina.
Multumesc anticipat.
Sa stii k si eu am crezut la fel,dar el se poate duce sa scaota o alta carte si din cate stiu eu nu prea se mai scrie in ea dak este/a fost Taxi,oricum multam pentru raspuns
Doresc daca se poate ceva mai concret
Multumesc pentru raspuns,ai mai facut si tu un post in +,pe mine ma interesa ceva concret,nu am facut double posting..
Bro,stiu si eu lucrul asta ca "daca",dar "daca" nu a fost intretinuta,si e data "o mana "pentru ai lua ochii cumparatorului,eu ma astept la un rasp sa ma uit la ceva anume..sa verific ceva..
Mutumesc
Masina respectiva,care as vrea sa o achizitionez este ceva Dci,sincer nu stiu cati cmc are motorul,este din 2006 si ar avea 48000Km,in rest este full full,este albastra.Daca ma poate ajuta si pe mn cineva legat de colantari cum imi pot da seama daca a fost sau nu colantata,inafara faptului ca voi merge sa vad aceea masina cu un mecanic,mai merg si cu un tovaras care se ocupa cu testingul auto,el mi-a zis sincer k nu poate descoperii daca este sau nu masluita la Km,doar ii poate spune alte chestii softul respectiv..Va rog sa imi spuneti si voi parerile voastra,la ce anume sa mai fiu atent
P.S:Imi trebuie cat mai repede un raspuns..03.03.2010,merg sa vad masina.
Multumesc anticipat.
Originally posted by bro
View Post
Doresc daca se poate ceva mai concret
Originally posted by ktalyn28
View Post
Originally posted by ktalyn28
View Post
Mutumesc
Comment