Cum Se Regleaza Farurile?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cum Se Regleaza Farurile?

Va salut.Am avut masina in service pentru o reparatie si au fost schimbate si farurile.Mi-am luat becuri,ca oricum vroiam sa le schimb,insa farurile nu sunt reglate.
    Cum se regleaza farurile?Pentru ca m-am saturat de fiecare data cand schimb becurile sa ma duc undeva sa mi le regleze si sa dau 30-35 de lei.Stiu ca e o rotita langa capacul acela care se da jos pentru schimbarea becului.Se regleaza doar din acea rotita?Am observat ca rotita misca farul stanga dreapta si atat.Mie imi bate prea in pamant.Si eram pe pozitia 2 (sau 3,nu mai stiu care e cea mai mare) la far,si tot in pamant bateau.Mai este si vreun alt butonel magic prin spate pe la far pe acolo?
    sigpic

Probleme tehnice Logan : probleme motor,probleme cutie viteze ,probleme ambreiaj ,probleme frana ,probleme bord

salut.
    Poate te lamuresti aici
    Numai bine.
    Un Logan----YNG-----
    Numai bine.

Comment

Pacco--- vezi ca la dacia pantelimon costa 23 ron am fost eu si am intrebat

Comment

@YNG:Mersi pentru raspuns.Am cautat cu search si nu gasisem nimic.
        @ady-bac:ideea e sa nu mai dau bani de fiecare data cand schimb becurile pentru reglaj.
        sigpic

Comment

Pai ar trebui sa dai banii pentru ca cei din service nu le regleaza la perete... au un aparat special. Ceea ce tie ti se par 2 cm mai sus pe zid, la 300 m in fata ta ei devin 15 metri si orbesti tot... nu ai de unde sa stii exact care este limita maxima pana unde poti ridica farurile.
          sigpic

Comment

Nu bat becurile astea H4 300m,sa fim seriosi.Si le poti regla si singur.Te pui in fata masini,reglezi din interior la jumate,iar lumina nu trebuie sa fie mai sus de genunchi.Asta e testata de mine dupa ce am facut un reglaj cu aparat,m-am pus in fata masinii la 30 cm de far,si trebuie sa iti bata in genunchi.
            sigpic

Comment

Recomand sa te duci la sevice, deoarece nu ai sanse sa le reglezi bine pe un perete.

Dai un banut dar sti ca este treaba facuta de meserias.
              real power..... diesel power by

Comment

Fugi la service ca sunt satul de persoane care merg cu farurile prin copaci ... (merg destul de mult noaptea). Gandestete ca reglajul asta il faci o data pe an si asa poate e des.
                Si sa regleze cu prostia aia de aparat la distanta care trebuie... Vezi ca masina trebuie sa fie goala si cu rezervorul plin sau jumatate... Poate e cineva care stie modul corect de reglare a farurilor (sa fie facut ca ca cel din fabrica).

Comment

Nu crede ce zic toti .. oamenii .. pt 30 ron du-te intr-un service si regleaza-ti farurile .. ca in momentul cand schimbi becurile .. poate sa se deregleze si sa bata stanga sau dreapta .. in afara ca poate unu sa bata 2 metri sub pamant , iar celelalt sa ai noroc sa bata bine ..
                  Dupa ce le regleaza aia o sa vezi cu totul altfel ..

Comment

dute la un servis sa ti le regleze pentru 30 de lei nu se merita sa te chinui sa le reglezi la perete + ca ori cat te-ai chinui tot nu o sa reusesti tot o sa bata unu mai sus ca altu...
                    http://www.loganclub.ro/forum/member.php?u=18685

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google