am cumparat un sist. de parcare cu senzori care poate afisa viteza in timpul mersului.la montaj trebuie sa ma leg de cablul care transmite viteza in bord .stie cineva daca pot face acest lucru?
Senzori Parcare Cu Afisarea Vitezei
Collapse
X
-
salut! eu am asa ceva.
1. iti arata voltajul din baterie
2. de la 40 in sus iti arata viteza pe parbriz...noaptea se vede superb, dar trebuie sa-ti pui folia ca altfel vezi cifrele dublu
3. ai 3 limite de viteza unde poti sa-l programezi sa te atentioneze sonor ca ai depasit viteza.
4. poti regla intensitatea lumini ca sa nu fie deranjant noaptea
5. si senzori de parcare reflectati tot pe parbriz
6. se merita, dar ce-l mai bine ar fi sa-ti monteze cineva autorizat, trebuie legat si la firul de la vitezometru.
7. nu uita! sa ti le moteze cu cabluri groase...protejeaza mult si cand se indoaie si de ciupituri...etc.lipsa text
Comment
-
Originally posted by Bleizer View Postsalut! eu am asa ceva.
1. iti arata voltajul din baterie
2. de la 40 in sus iti arata viteza pe parbriz...noaptea se vede superb, dar trebuie sa-ti pui folia ca altfel vezi cifrele dublu
3. ai 3 limite de viteza unde poti sa-l programezi sa te atentioneze sonor ca ai depasit viteza.
4. poti regla intensitatea lumini ca sa nu fie deranjant noaptea
5. si senzori de parcare reflectati tot pe parbriz
6. se merita, dar ce-l mai bine ar fi sa-ti monteze cineva autorizat, trebuie legat si la firul de la vitezometru.
7. nu uita! sa ti le moteze cu cabluri groase...protejeaza mult si cand se indoaie si de ciupituri...etc.
Comment
-
Da de unde ai luat senzori si cat au ajuns ca pretym! dorinu2005@yahoo.com
BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI
Comment
-
Originally posted by bacalu View Postla real am gasit cu 130 lei
spor la treabaNiciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
Comment
Comment