Senzori Parcare Cu Afisarea Vitezei

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Senzori Parcare Cu Afisarea Vitezei

am cumparat un sist. de parcare cu senzori care poate afisa viteza in timpul mersului.la montaj trebuie sa ma leg de cablul care transmite viteza in bord .stie cineva daca pot face acest lucru?

De facut poti sa o faci .. dar cel recomandat ar fi sa te duci la un electrician sau la o firma care ocupa cu montaj .. ca sa fie totul bine .. parerea mea ..

Comment

salut! eu am asa ceva.
      1. iti arata voltajul din baterie
      2. de la 40 in sus iti arata viteza pe parbriz...noaptea se vede superb, dar trebuie sa-ti pui folia ca altfel vezi cifrele dublu
      3. ai 3 limite de viteza unde poti sa-l programezi sa te atentioneze sonor ca ai depasit viteza.
      4. poti regla intensitatea lumini ca sa nu fie deranjant noaptea
      5. si senzori de parcare reflectati tot pe parbriz
      6. se merita, dar ce-l mai bine ar fi sa-ti monteze cineva autorizat, trebuie legat si la firul de la vitezometru.
      7. nu uita! sa ti le moteze cu cabluri groase...protejeaza mult si cand se indoaie si de ciupituri...etc.
      lipsa text

Comment

Originally posted by Bleizer View Post
        salut! eu am asa ceva.
        1. iti arata voltajul din baterie
        2. de la 40 in sus iti arata viteza pe parbriz...noaptea se vede superb, dar trebuie sa-ti pui folia ca altfel vezi cifrele dublu
        3. ai 3 limite de viteza unde poti sa-l programezi sa te atentioneze sonor ca ai depasit viteza.
        4. poti regla intensitatea lumini ca sa nu fie deranjant noaptea
        5. si senzori de parcare reflectati tot pe parbriz
        6. se merita, dar ce-l mai bine ar fi sa-ti monteze cineva autorizat, trebuie legat si la firul de la vitezometru.
        7. nu uita! sa ti le moteze cu cabluri groase...protejeaza mult si cand se indoaie si de ciupituri...etc.
        buna. am reusit sa-l montez, singurul lucru,nu am reusit sa leg firul la vitezometru. pana aici e o. k. zilele astea o sa caut senzorulde viteza sa termin treaba .daca ai cateva cunostinte minime,poti sa faci treaba asta singur

Comment

arata cumva si temperatura de afara?
          sigpic

Comment

Da de unde ai luat senzori si cat au ajuns ca pret
            ym! dorinu2005@yahoo.com
            BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI

Comment

Originally posted by doru View Post
              Da de unde ai luat senzori si cat au ajuns ca pret
              la real am gasit cu 130 lei

Comment

Originally posted by bacalu View Post
                la real am gasit cu 130 lei
                impulsul pentru viteza il poti trage de la casetofon de la funa din spate vezi ca este un fir verde(mufa unde ai si alimentare la castefon ,mufa originala a masinii)
                spor la treaba
                Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

te rog sa dai mai multe detalii despre acesti senzori, poate si ceva poze daca poti. multumesc
                  sigpic

Comment

sorry dar nu am poze ...
                    Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

astia cred ca sunt .am vazut si in cora mai ieftin .
                      Dau 2000 de parai si cumpar tot...

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google