Daca Nu Platesc Amenzile...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Daca Nu Platesc Amenzile...

Sal...am si eu o problema...nu mi-am platit vro 7 amenzi de circulatie....ce-a mai veche are 1 an de zile...eu nu am primit nici o instintare...ca sa le platesc pana acuma...azi 5.3.2010 am incasat-o pe a 8 pentru centura....in valoare de 60 de lei....eu am o dacie 1310..si multe din amenzile astea...au fost ca nu am vrut sa prezint actele....pentru ca stiti cum este..daca ai masina in ''regula'' itp rovinieta asigurare....la dacie 1310 din 89 se mai leaga si de alte chesti....pe care zic ei ca le are masina..si de asta am refuzat de multe ori sa dau actele.......am patit asta vara o chestie ...aveam totul in regula si mi-au luat talonu pentru cauciucuri ca pe fata nu aveam accelasi model de anvelope.......
    Si intrebarea este urmatoare ...Ce pot pati daca nu platesc acceste amenzi....in valoare de 10 mil zic eu...!?ce ma sfatuiti sa fac...sa le platesc asa cate putin??eu nu detin nimik pe numele meu !
    Ce stiu eu..este ca nu poti sa vinzi ceva daca e pe numele tau...si nu iti mai elibereaza astia de la primarie acte....!?

Eu unul am si din 2008 amenzi neplatite.Mi-a venit anul trecut de la primarie sa achit vreo 600 ron,eu stiam de vreo 1100ron.Saptamana asta am luat una de 540ron pentru viteza.Eu unul nu le platesc.

Comment

Eu cred ca e cam riscant,nu stiu ce sa zic...Mai devreme sau mai tarziu gaseste statul o modalitate sa va ia banii,nu-l intrece nici dracu' la asa ceva.
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

BC08VDS: si eu ma gandeam sa fac la fel cu astea...dar eu stiu sa nu ma lege astia) pana acuma nu m-au legat....dar ma gandesc..eu zic ca am 10 mil sigur.... chestia e ca am o dacie 1310 din 89...care iti dai seama...de fiecare data cand ma opreste ...ma premiaza...ca na masina e veche si nu am ce sa ii fac..doar sa imi iau alta noua) sper ca anul asta sa imi iau alta masina...sa nu mai iau amenzi pe banda...ms de raspuns..!

Comment

se contabilizeaza la Finante publice locale, se calculeaza penalitati fata de valoarea maxima si mai devreme sau mai tarziu, cand o sa trebuiasca sa platiti impozitele vi se vor incasa si amenzile astea la valoarea lor + penalitati de 0.06% pe zi.
          Partea proasta este ca se prescriu in 5 ani de la data la care a fost inregistrat titlul executor la organul fiscal, asa ca sa nu fiti surprinsi cand veti primi somatiile de plata.
          Bafta!
          sigpic
          Ambition 1.5 dc

Comment

Nebunik, BC08VDS voi chiar vorbiti serios despre sumele alea? ori nu va intereseaza cate amnezi primiti ori vreti sa faceti un record de amenzi adunate
            sigpic

Comment

Eu am pana acum vreo 20 mil numai pentru centura si viteza.Prostia mea.

Comment

bogdan_1984: eu am o dacie 1310 din 89 itp rovinieta asigurare dar ...daca nu gasesc nimik in neregula la acte...te ia pe partea ailalta.....mecanica...gasesc ei ceva sa te arda....si asa am strans 10 mil intr-un an de cand am masina asta...am avut inainte logan de firma..ford mondeo...nu am avut nici o amenda...!! dar masinile erau boboc...tehnic si estetic...dacia..asta draq daca trage capota ...o sa se sperie o dau la rabla anu asta...bafta

Vreau sa le platesc....dar acum mie cam aiurea sa dau 10 mil odata...vreau sa stiu daca patesc ceva..eu nu mai stau la domiciliul din buletin...si nu am nimik pe numele meu....nici macar masina...stiu ca le aduna la impozit...dar astea sunt separat...
                Last edited by Nebunik; 5 March 2010, 23:34. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Nu va leaga stati linistiti in schimb va scoate la spatii verzi...pe cei care au si C-ul ii pun la motocoasa pe cei doar cu B-ul ii pun la foarfeca...deci jucati-va cu focul.
                  Mai era un topic identic unde se vorbea despre amenzi sau ma insel eu.
                  sigpic

Comment

Eu am 'D'-ul,unde ma baga?

Comment

Cu D-ul la motocoasa si cu un cos in spinare
                      Nu acum fara gluma...Nebunik...o data si o data tot te prind...o sa vrei sa iti cumperi si tu o casa...un scuter...etc...si te gasesc atunci si sa vezi acolo penalitati.Parerea mea sa le platesti in rate ca nu se supara...numai sa le platesti...ca la criza care este e in stare statul sa iti trimita acasa o instiintare in care spune ca te executa silit...si nu te vad prea bine.
                      sigpic

Comment

valeriuciprian: nu mai era ...ca am cautat ...eu stiu sa nu ma lege...amenzile nu sunt penale...doar contraventionale.......am un prieten care a are 10 mil pentru scandal...si a putut sa isi schimbe domiciliul fara probleme....deci nu prea stiu ce sa cred...

valeriuciprian: de executat silit ...nu stiu ce sa zic...am auzit ca nu poti sa vinzi ceva daca e pe numele tau....si daca vrei sa iti elibereze vro hartie de la primarie...nu ti-o vor da...daca nu le achiti....dar eu stiu ..mie sa nu ma bage...la munca astia)sa ma vezi la matura)
                        Last edited by Nebunik; 5 March 2010, 23:46. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Te deranjeaza cand vrei sa radiezi o masina,dar cu o mica spaga se da certificat fiscal precum ca nu ai datorii la primarie.Am prieten care are 60mil decand era taximetrist si n-are probleme.

Comment

BC08VDS: am si eu un prieten care unchiul lui ...tot la fel are..amenzi tot asa vro 50 60 mil...si l-am intrebat ce poate sa ii fac...a zis ca nu pot sa ii faca nimik atata timp cat..nu sunt penale...

Comment

toate amenzile neplatite se adauga la impozit pe anii urmatori...asa ca tot o sa-i platiti numai ca nu-i dati pe toti odata ci ii dati in ture

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google