Sal...am si eu o problema...nu mi-am platit vro 7 amenzi de circulatie....ce-a mai veche are 1 an de zile...eu nu am primit nici o instintare...ca sa le platesc pana acuma...azi 5.3.2010 am incasat-o pe a 8 pentru centura....in valoare de 60 de lei....eu am o dacie 1310..si multe din amenzile astea...au fost ca nu am vrut sa prezint actele....pentru ca stiti cum este..daca ai masina in ''regula'' itp rovinieta asigurare....la dacie 1310 din 89 se mai leaga si de alte chesti....pe care zic ei ca le are masina..si de asta am refuzat de multe ori sa dau actele.......am patit asta vara o chestie ...aveam totul in regula si mi-au luat talonu pentru cauciucuri ca pe fata nu aveam accelasi model de anvelope.......
Si intrebarea este urmatoare ...Ce pot pati daca nu platesc acceste amenzi....in valoare de 10 mil zic eu...!?ce ma sfatuiti sa fac...sa le platesc asa cate putin??eu nu detin nimik pe numele meu !
Ce stiu eu..este ca nu poti sa vinzi ceva daca e pe numele tau...si nu iti mai elibereaza astia de la primarie acte....!?
Si intrebarea este urmatoare ...Ce pot pati daca nu platesc acceste amenzi....in valoare de 10 mil zic eu...!?ce ma sfatuiti sa fac...sa le platesc asa cate putin??eu nu detin nimik pe numele meu !
Ce stiu eu..este ca nu poti sa vinzi ceva daca e pe numele tau...si nu iti mai elibereaza astia de la primarie acte....!?
Comment