If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Eu Stiam ca amenzile astea se platesc la sfarsitul anului odata cu impozitul.Stiu ca anul trecut,odata cu impozitul am platit si o amenda de 2 milioane.Acum nu aveti,dar si cand o sa aveti ceva pe numele vostru,sa va tineti atuci
Mykutzu: pot in rate???1 mil pe luna? daca e asa e belea ca nu am mult vro 10) intr-un an le platesc...
golanu: am luat si eu azi una ....pe pantelimon...razie 10 masini de politie oprea...in draci...si m-am nimerit si eu ...cu dacia mea) 1310)
Mykutzu: pot in rate???1 mil pe luna? daca e asa e belea ca nu am mult vro 10) intr-un an le platesc...
golanu: am luat si eu azi una ....pe pantelimon...razie 10 masini de politie oprea...in draci...si m-am nimerit si eu ...cu dacia mea) 1310)
eu am zis in sensu ca le platesti la impozit...si nu prea le mai simti......dar odata si odata tot tre sa le platesti...asa ca decat sa astepti sa pletesti la sfarsit mai bine la inceput si la juma de pret...
Tu esti criminal cu dacia aia.. ce pana mea, atrage politia mai ceva ca prafu ). eu cand aveam 20 de ani tot pe 1310 umblam, da nu se lua nimeni de mine (era asa silentioasa ca nici nu auzeau cand treceam prin spatele lor).
Acum serios... dac anu am nici o proprietate, pastreaza astia amenda pana o sa am si atunci ma pun la plata? ca ar fi aiurea sa nu imi dea voie sa cumpar ceva ca atunci tot nu isi vad banii. Nu am inteles niciodata cum functioneaza statu asta.
Don't touch! Never ever steal
Unless you're in for the kill
Eu pt un rahat de factura neplatita la mobil de acum 7-8 ani am primit in final instiintare de executare silita, am picat la pace dupa ce le-am platit (in prezent insignifiant vreo 26 lei, fara penalitati si alte chestii).
Prietenu meu bun (taximetrist) dupa 3 ani a fost in cele din urma nevoit sa-si plateasca o parte din amenzi (vreo 3 mil din totalu de ~7 mil) altfel nu-si putea rezolva neste treburi (acte, autorizatii, nu stiu exact ce).
Ideea e ca pana la urma sunt sanse sa va gaseasca, sau sa va loviti de anumite treburi si sa nu le puteti rezolva din cauza unei amenzi ''uitate''.
golanu: eu inteleg ca ai golan ...si eu o sa am in vara...dar acum ...politia cum vede daciile astea vechi....le opreste pe capete...nu am probleme la directie....franele sunt bune....zic eu foarte bune... imi ramane cauciucul pe asfalt ....e o problema...dar se gasesc ei ce sa bage...ca sa te parleasca...asa la o masina noua..nu au ce sa comenteze...parerea mea...daca gresesc...sa imi zica cineva!?
Octavian___31 : o sa le platesc...dar nu stiu cand...ca deocamdata ma duc sa o platesc pe asta de azi 5.3.2010...incep cu asta de 60 ron...
golanu: daca e sa ma ia pe partea cu mecanica....si altele...curge ulei din motor nu mai tine bine compresia...rulment dreapta huruie...scapa noxe pe la toba de mijloc...etc...deci intelegi mai trag si eu de ea 3 4 luni pana pot sa imi iau alta...itp ..rovinieta ...asigurare ...sunt in regula...
Last edited by Nebunik; 6 March 2010, 00:31.
Reason: Automerged Doublepost
Daca iei amenda in Judetul.Orasul in care ai domiciliu atunci e posibil sa iti bage amenzile la impozit dar daca iei amenzi in alte Orase( tu din Cluj si iei amenda in Brasov) iti vine cam dupa 2-3 ani instintare de plata cu termen de N zile si daca nu platesti in intervalul scris pe notificare atunci iti baga penalitati de + 0.01 pe zi .
Dracu stie cum scartaie, de pe la baltile astea de dupa topirea zapezilor. Ziceau pe forum ca au mai patit si trebe spalat bine bine pe la roti. Da cum o venit iar ninsoarea nu am apucat.
ON TOPIC: eu nu am luat niciodata in orasul meu. Un politist mi-a zis acu 2 ani ca dupa ce platesc tre sa vin sa depun chitanta la sediu lor (la 300 de km de mine) si nici nu m-am obosit sa ma duc pana acolo.
Don't touch! Never ever steal
Unless you're in for the kill
golanu: asta e o aberatie ...a la politia romana...cu chitanta...sa o duci nu stiu pe unde...eu am platit vro 2 3 amenzi din alte localitati in buc si nu am mai dus nici o chitanta nimik chear daca o sa ceara vrodata..ii trimit la finante sa vada...ca sunt platite....
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment