Daca Nu Platesc Amenzile...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@Nebunik si nici nu intentionezi sa ai ceva pe numele tau in viata asta? Nu cred ca o sa poti sa mori copilul lu' mama...

Comment

Nebunik...zici ca nu ai nimic pe numele tau...unde locuiesti?Cu parintii in acelasi imobil?
      sigpic

Comment

Conform codului civil si al codului de procedura civilă orice datorie se poate recupera prin executare silită. Dacă amenda este penală nu te execută silit material, te execută silit cu "facultate" ;)

Ai doar CI, iar cu el la un moment dat o să îţi faci un contract de muncă, o să deschizi un cont în bancă, o să îţi deschizi o SC sau ceva, şi atunci statul va fii în spatele tău.

Comment

Eu am un SRL din 2004 si amenzile au inceput de prin 2008[decand mi-am luat logan].Nu cred ca se leaga de firma care o ai.Amenzile sunt pe persoana fizica nu juridica.SRL-ul nu este pe inactivitate si la primarie apare numele meu pe acte,deci...
          Last edited by KELBURTOS; 7 March 2010, 21:39.

Comment

La înfiinţarea unei SC trebuie să duci certificat fiscal de la Administraţia Financiară... nu ştiu exact ce te pune să faci când ai datorii, pentru că în toate cazurile în care am intermediat deschiderea firmelor, asociaţii nu aveau datorii către vreun buget al statului.

Comment

Eu merg trimestrial la primarie sa achit concesionarea si alte taxe si niciodata nu mi-a zis de datoriile pe persoana fizica.Pe masina care o am acum nu mi-am platit impozitul pe anul trecut si nu mi-au zis nimic,masina fiind pe persona fizica.

Comment

Mă refer la înfiinţarea ei, în cazul de faţă Nebunik nu are nimic, deci nu se pune problema cu ce se poate întâmpla cu el în categoria de asociat / acţionar şi separat în calitate de persoană fizică, din moment ce nu are firmă...

Am intrat în off-topic

Comment

Te-am inteles,cred ca l-am zapacit pe Nebunik.

Comment

o amanda contrventionala se prescrie conform codului civil in 2 ani. Dupa perioada asta administratia financiara o da catre consiliul local pentru prelungire sau nu a perioadei. Consiliul local al localitatii voastre de domiciuliu are posibilitatea sa prelungeasca perioada de "urmarire" a contribuabilului cu inca 5 ani. Dupa acesti 5 ani teoretic se prescrie de tot daca consiliul local al localitatii voastre nu emite o hotarare de prelungire a perioadei cu inca... ia ghiciti ... tot 5 ani. In concluzie de o amenda neplatita scapi in exact 12 ani. Tot ce am zis aici e info sigura. Ca si variatiune si informatie nu f sigura stiu ca administratia financiara alias Min de Finante poate pune poprire pe veniturile tale. Adica se obtiune un titlu de executare silita care este innaintat catre toate bancile din Romania si catre angajatorul vostru ca in fiecare luna sa vireze catre bugetul statului x% din venitul vostru net. In continuare decizia va apartine daca platiti sau nu amenzile respective.
                    sigpic

Comment

Bai fratilor voi credeti ca Boc este asa de prost ca sa nu recupereze datoriile catre stat de la cei care nu platesc impozitul si amenzile de oricare natura ar fi ele?
                      Daca nu ar mai plati nimeni si sa stam toti 12 ani ca sa scapam de ele cred ca nu ar mai avea astia deloc bani la PIB ca sa mai faca cat de cat ceva in tara asta.
                      Care ar fi sursa aia la tine @yrman care ti-a zis gogorite din astea, daca nu te superi ca te intreb?
                      Eu stiu de la o fosta judecatoare care a practicat meseria de judecator de 35 de ani ,celebra ,care acum este notar si am lucrat la ea 2 ani delegat ,,ca a judecat mii de cazuri din astea de amenzi neplatite si ca cei care aveau bunuri au ramas fara ele si chiar si fara case daca cuantumul amenzilor era mare ,,,Iar cei ca @Nebunik care nu aveau decat buletinul au inceput o viata noua la "facultate".
                      Imi pare rau dar platiti amenzile ca asta e viata si nu vi le-a bagat statul pe gat ,ci voi ati comis o "infractiune" de orice natura.

Comment

...am fost azi mi-am platit ultima amenda incasata pe 5.3.2010...o sa ma duc zilele urmatoare la finainte sa imi spuna cat mai am de platit..oricum nu o sa le platesc pe toate odata...daca vor sa pletesc asa cate putin....daca nu vor asa imi pare rau...) nu am ce le face......
                        eu mai cunosc persoane care au 40 mil 20 mil amenzi neplatite..si nu au patit nimik....acum depinde si de astia de la finainte daca iti trimite somatie de plata......eu intr-un an nu am primit nici o somatie de plata la 4 5 amenzi neplatite...

Comment

Nu-i intereseaza pe ei sa te someze, in schimb aplica majorari! Din cati cunosc eu, nimeni nu a scapat de amenzi...

Comment

eu sunt angajat de 1 an de zile cu carte de munca...si nu a venit nimik nici pe frima...

Comment

da Nebunik, încă nu s-au pus pe recuperat datoriile astea, acum recuperează de la societăţile comerciale... dar la ce am văzut la nea Traian... nici un muritor nu o să scape de vreo datorie... doar s-au comandat 15 Ferrari în ultimele 2 săptămâni... nu trebuie recuperaţi banii?

cel mai bine ar fii să plăteşti una câte una... până scapi de ele... să nu te trezeşti cu vreo surpriză...

eu prefer să le plătesc în maxim 48 de ore (chiar dacă asta înseamnă să mă împrumut) pentru că nu îmi convine să dau cel puţin dublu statului aiurea...

Comment

Bine ca ai inceput sa le platesti!
                                Oricum nu scapai de amenzi si le mai plateai la astia si cheltuielile de judecata.
                                Last edited by Ivan Marian; 9 March 2010, 01:31.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google