Daca Nu Platesc Amenzile...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Silviu, la primul punct, mea culpa.
    la al doilea, repet: suspendarea si intreruperea prescriptiei extinctive nu sunt unul si acelasi lucru, nu produc aceleasi efecte si nu opereaza in aceleasi conditii.
    in acest sens, nu e suficient doar sa fie emisa o somatie, ci mai trebuie indeplinite o serie de alte conditii.
    daca vrei detalii, ti le pot oferi. de preferat pe pm ca sa nu intram in off-topic. sau poti discuta cu un consilier juridic sau avocat, care iti vor confirma spusele mele.

ps: eu sunt TopCat

no problemo!
    Last edited by TopCat; 11 March 2010, 01:21.
    Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

@Nebunik executare silita nu inseamna "facultate". Si executare silita se poate face pentru orice suma, dar nu o vor face cand e suma mica. O sa gaseasca ei o solutie prin care pot incepe sa puna penalitati si cand considera ca e o suma ce merita efortul atunci te executa.
      sigpic

Comment

Da, deci o sa le platesc si eu. La 750 de lei am penalitati de 0.75 lei pe zi. Nu e mult dar o sa se adune daca nu platesc. Multumesc de sfaturi tuturor...

Comment

de ce si a luat ban ?

Comment

Am mers cu masina unui prieten sa duc niste lemne unui mos ca el trasese la masea,e un pick-up diesel si m-au oprit am dat actele mele(permis,buletin)si certificatul ca pe asigurare am aruncat ochii si era expirata iar ca fraierul pe certificat nu m-am uitat.Mam ales cu o amenda de 560 de lei si 6 pct,dar nu am platit amenda si nici nu o sa o platesc am un vecin care are vreo 3000lei amenzi(circulatie+altele)si nu le-a platit.Eu stiu ca in 5 ani se prescriu amenzile,inainte era 3 ani acum sunt 5ani,ori asteptam sa treaca perioada ori ne scot astia la "Spatii verzi"la`s ca`i bine mai facem cate un bine si naturii.

Comment

da' ce era pe certificat? itp-ul expirat?
              Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Iata si ceva oficial......http://www.gandul.info/news/statul-i...iertat-5784817..... sa nu mai ziceti ca aveti prieteni cu mii de lei si de n...ani neplatite amenzile.

Comment

@Ivan Marian- Naspa! Foamea guvernului e mai mare decat se crede N-o sa mai aiba timp sa treaca 5 ani sa se prescrie!
                  LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Pai la 100 de milioane de euroi cred si eu ca te executa fara drept de apel!
                    Sa vedeti voi apoi sosele asfaltate de banii astia..
                    Last edited by Ivan Marian; 29 March 2010, 20:30.

Comment

Am vazut chestia cu executarea silita,dar nu cred ca executa silit pe unu care are 2 amenzi de centura neplatite....
                      @Top Cat:da ITP-ul era expirat si asigurarea dar pe asigurare m-am uitat si nu am mai dat-o am spus ca nu o am ca oricum masina nu e a mea si propietarul nu era cu mine eram doar cu persoana careia ii duceam marfa,nu mai spun ca deja ma luase cu acte la marfa dar i-am zis ca e tataia si am luat lemne de la mine sa ii duc lui ca el nu mai are))))

Comment

Pai si ca ala cu doua amenzi neplatite ,,Cati or mai fi?
                        Sute,mii de amenzi care acumulate trebuie sa fie incasate de guvern!

Comment

Originally posted by Nebunik View Post
                          Sal...am si eu o problema...nu mi-am platit vro 7 amenzi de circulatie....ce-a mai veche are 1 an de zile...eu nu am primit nici o instintare...ca sa le platesc pana acuma...azi 5.3.2010 am incasat-o pe a 8 pentru centura....in valoare de 60 de lei....eu am o dacie 1310..si multe din amenzile astea...au fost ca nu am vrut sa prezint actele....pentru ca stiti cum este..daca ai masina in ''regula'' itp rovinieta asigurare....la dacie 1310 din 89 se mai leaga si de alte chesti....pe care zic ei ca le are masina..si de asta am refuzat de multe ori sa dau actele.......am patit asta vara o chestie ...aveam totul in regula si mi-au luat talonu pentru cauciucuri ca pe fata nu aveam accelasi model de anvelope.......
                          Si intrebarea este urmatoare ...Ce pot pati daca nu platesc acceste amenzi....in valoare de 10 mil zic eu...!?ce ma sfatuiti sa fac...sa le platesc asa cate putin??eu nu detin nimik pe numele meu !
                          Ce stiu eu..este ca nu poti sa vinzi ceva daca e pe numele tau...si nu iti mai elibereaza astia de la primarie acte....!?
                          eu unul te-as sfatui sa le platesti....pentru ca odta in viata o sa vrei sa treci ceva pe numele tau si atunci o sa fie tare nasol...sau poate o sa vrei sa te insori....iti trebuie iarasi toate datoriile la stat achitate....deci oricum ai face tot nu scapi de ele ....mai devreme sau mai tarziu tot ai sa te lovesti de aceasta problema

Originally posted by Gusi View Post
                          @Ivan Marian- Naspa! Foamea guvernului e mai mare decat se crede N-o sa mai aiba timp sa treaca 5 ani sa se prescrie!
                          P.S. : Amenzile nu se mai prescriu..... asa ca aveti mare grija
                          Last edited by dany_m2v; 6 April 2010, 09:28. Reason: Automerged Doublepost
                          TAXI M2O

Comment

am citit destul de atent tot ce sa spus pana acum, platim nu platim... o sa vedem.... etc. tot ce va spun este din experienta proprie . Amenda platita dar nu am confirmat (cica e obligatoriu) si ghici ce : nu adm. fint. nu ni'ca, direct recuperatorii de la U... si asociatii. aia direct ca daca nu platiti va dam in judecata etc. etc., Bineinteles ca am cautat chitanta de plata am dovedit, si gata. concluzie= platiti, confirmati plata si pastrati chitanta pentru orice eventualitate.

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google