Anvelope 185/65/15 Vs 195/60/15

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Anvelope 185/65/15 Vs 195/60/15

va rog sa imi raspundeti:daca pun 195/60/15 pe logan ,mai intra casco?sau sunt probleme la frana (am abs).am o oferta pt.aceste anvelope si nu stiu daca sa le cumpar.logan din fabrica are 185 /65/15.arata mai bine astea9195/60/15) sunt putin mai late si sunt si cam la acelasi pret.voi ce ziceti:daca nu as avea casco, si garantie 3 ani,ar merita sa pun acest tip de anvelope:ar dauna la planetare,rulmenti,etc,etc...

Poti citi aici si aici. Succes!
    LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Originally posted by Gusi View Post
      Poti citi aici si aici. Succes!
      nu am gasit ce ma interesa.................

Comment

Eu am avut un set de dunlop sp sport 01 195/60/15 pe gentile de tabla de pe loganu meu si am fost fff multumit de cum s-a comportat;era mult mai stabil in curbe.
        Ca puncte slabe,sa zic asa,era mai rigid un pic pe sosea iar prin gropi "batea" mai tare.Normal pt dimensiunea asta de anvelope ar trebui janta de 6,5 toli latinea,pt ca am observat ca se uzau un pic mai tare pe mijlocul benzii de rulare,decat pe extremitati.
        La revizie cand am fost nu a zis nimeni nimic si nu a scoso nimeni din garantie.
        Iara m-am culcat tarziu...

Comment

s-a spus de o gramada de ori pe topicurile alea:
          - daca nu ai trecuta dimensiunea pe talon (de tip vechi) sau/si pe CIV, atunci esti pasibil de amenda si ridicarea talonului (vezi recentele razii pentru anvelope/xenoane/folie)
          - in caz de accident, vei fi refuzat la asigurare daca ai anvelope de alte dimensiuni decat talon/civ (in unele cazuri, chiar si daca ai anvelope de vara iarna, citeste cu atentie contractul)
          - diferenta e minima, strict estetica
          - daca totusi tii neaparat, poti sa faci omologarea RAR cu inscriere in CIV a dimensiunii

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google