Leduri In Stop

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Leduri In Stop

A schimbat cineva becurile din stopurile de frana originale cu becuri cu leduri de genu asta? http://www.alfaromtrans.ro/images/pr...CSL2002RED.jpg CSL2002 ma intereseaza daca sunt bune zi/noapte, daca bat mai tare decat cele originale si daca se vede vreo diferenta in felul in care difuzeaza lumina...adica apare vreo forma mai speciala in stop cand se aprinde,,multumesc anticipat.
    sigpic

Am incercat eu, daca vreti va si trimit ledurile gratis. Nu sunt bune de nimic, de abia se vad noaptea si fac doar un punct in stop, nu se mai lumineaza tot stopul ca cu becu. Deci sfatul meu: nu folositi.

Comment

Aceeasi parere si aici, nu merita, nu a evoluat suficient tehnologia asta cel putin sa fie accesibila si ca pret. Nu am gasit nici eu nimic eficient si am renuntat la idee.
      Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

daca vrei neaparat led-uri incearca sa gasesti unele sa aiba smd-uri si pe lateral pt a reflecta in "oglinda" stopului (nu am incercat si nici nu stiu care va fii rezultatul)
        Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

am inteles..ma gandeam ca o fi cum sunt alea pe pozitie pe fata ca lumineaza mult mai bine fata de becurile originale..speram ca poate se aprind ceva in forma de stea si ar fi dat mai frumos...da vad ca nu merita.multumesc alin de informatie. se poate inchide.
          sigpic

Comment

Eu am si lumineaza destul de bine,au si pe lateral led-uri..dar singura problema este :
            Cand nu esti pe pozitii,si apesi pe penala de frana ,se aprinde si pozitiile slab

Comment

Poate iti place asa ?

Ii gasiti aici
              Attached Files
              9! 9! 9!
              sigpic

Comment

stiam deja ce ai tu si mi-a placut da e prea mult doar pentru design...n am pus nimic pe masina care sa nu aiba si o anumita functionalitate..ca idee e cea mai buna dintre toate pe care le am vazut pe forum, da la bugetu meu de student nu e asa accesibila
                sigpic

Comment

Ce-as mai da sa mai fiu si eu odata student , poate mai fac o facultate , succes geo, sper sa gasesti o solutie!
                  9! 9! 9!
                  sigpic

Comment

totusi m-ar interesa de acolo lcdul inversat stii cumva daca e greu de montat? trebuie neaparat mers la ei? sau se poate cumpara folia si pusa direct?
                    sigpic

Comment

Cel mai bine le dai un mail si tii legatura cu ei, baietii iti vor raspunde sunt de treaba. Daca nu-ti raspund imi spui si-i bat la cap sa-ti dea toate detaliile .
                      9! 9! 9!
                      sigpic

Comment

Cineva spunea ca nu a evoluat tehnologia, tehnologia este foarte evoluata, insa momentan pe piata nu este cerere destula pentru a se dezvolta produse mai fiabile, cu LED-uri mai bune etc. Eu personal la masina am asa ceva si lumina este destula!
                        Attached Files
                        Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
                        Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb

Comment

soran,alea sunt leduri de o calitate foarte buna,am mai vazut la cinema leduri in stopuri si chiar dadea bine,erau puse pe un break,dar daca vreti lumina puternica bagati-va fratilor becuri de proiectoare fara fir(nu e de ras aceasta metoda chear se practica)

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google