A schimbat cineva becurile din stopurile de frana originale cu becuri cu leduri de genu asta? http://www.alfaromtrans.ro/images/pr...CSL2002RED.jpg CSL2002 ma intereseaza daca sunt bune zi/noapte, daca bat mai tare decat cele originale si daca se vede vreo diferenta in felul in care difuzeaza lumina...adica apare vreo forma mai speciala in stop cand se aprinde,,multumesc anticipat.
Leduri In Stop
Collapse
X
-
daca vrei neaparat led-uri incearca sa gasesti unele sa aiba smd-uri si pe lateral pt a reflecta in "oglinda" stopului (nu am incercat si nici nu stiu care va fii rezultatul)Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
am inteles..ma gandeam ca o fi cum sunt alea pe pozitie pe fata ca lumineaza mult mai bine fata de becurile originale..speram ca poate se aprind ceva in forma de stea si ar fi dat mai frumos...da vad ca nu merita.multumesc alin de informatie. se poate inchide.sigpic
Comment
-
-
stiam deja ce ai tu si mi-a placut da e prea mult doar pentru design...n am pus nimic pe masina care sa nu aiba si o anumita functionalitate..ca idee e cea mai buna dintre toate pe care le am vazut pe forum, da la bugetu meu de student nu e asa accesibilasigpic
Comment
-
Cineva spunea ca nu a evoluat tehnologia, tehnologia este foarte evoluata, insa momentan pe piata nu este cerere destula pentru a se dezvolta produse mai fiabile, cu LED-uri mai bune etc. Eu personal la masina am asa ceva si lumina este destula!Attached FilesPiese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
soran,alea sunt leduri de o calitate foarte buna,am mai vazut la cinema leduri in stopuri si chiar dadea bine,erau puse pe un break,dar daca vreti lumina puternica bagati-va fratilor becuri de proiectoare fara fir(nu e de ras aceasta metoda chear se practica)
Comment
Comment