Schema Electrica Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Schema Electrica Logan

Salut tuturor, am in posesie, nu de mult timp un Logan 1.5 dci, varianta ABS plus, si ma tot bate gandu sa schimb oglinzile din manuale in electrice.
    Pana aici toate bune si frumoase, sa zicem ca fac rost de oglinzi( si am sa fac rost) imi mai trebuie o schema cum sa pozez cablurile prin masina si unde se fac legaturile(alimentarea).
    Am verificat si varianta pe care o am de Logan nu vine cablata pentru oglinzi electrice.
    Ma poate ajuta cineva cu o schema electrica?, avand si cunostinte destul de bune in electronica, nu ar trebui sa fie mare lucru de cablat cateva fire..
    Multumesc,

Incepator sau nu ce greu ar fi sa dati un simplu search si sa cautati, dar nu ii mai usor sa deschizi un nou thread. Ah si ce cauti este AICI dar trebuie sa-l si citesti!
    I HAVE A !sigpic
    fara linkuri externe in semnatura

Comment

daca ai nevoie am eu tot manualul in format .pdf (contine si schema electrica) Da un PM si te rezolv !
      TAXI M2O

Comment

salut uite schema pentru oglinzi..si dezaburirea o legi la releul pentru luneta exact ca in poza 2.pe acela il gasesti sub ceasuri.sper ca te-am ajutat.
        Attached Files
        Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
        sigpic

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google