Super-Glue Pe Faruri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Super-Glue Pe Faruri

Dupa ce am lipit pleoape de faruri la logan cu super-glue mi-a ramas pe far si inclusiv pe pleoape cateva pete de super-glue.
    As vrea sa stiu cum pot scoate aceste pete(am folosit diluant si nu sterge foarte bine).Petele sunt pete dar mai exista si niste dare in jos dupa cum a curs super-gloe-ul.Am auzit ca se duce cu apa calda dar parca nu prea imi vine a crede.Ar fi extraordinar.Voi ce ziceti?

incearca cu motorina sau benzina ...sau cu smirghel fin si dupa polish
    Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Mai nou se lipesc cu superglue pleoapele?
      numar secundele

Comment

asa scrie pe prospectul pleoapelor. eu am folosit un adeziv tip prenandez. si stau chiar foarte bine.
        Eu beau sigpic

Comment

Acetona nu merge?Nu da cu smirghel oricat de fin ar fi ca strici farul.Sau cu benzina.
          sigpic

Comment

dute la un magazin dasta mai saracacios si cumpara acetona daia toxica de pe cremea lu bunica. nu cumpara acetona dasta trendy pentri pitzipoance ca este acetone free. trebuie sa cumperi daia comunista marca "farmec" sau altele. merge garantat dat trebuie sa freci un pic. mare griga ca se va topi si din far pentru ca este din plastic. dupa poti folosi un polosh pentru vopsea pe far sa s duca urmele nedorite.

Comment

aveti grija cu acetona : dati prima data intr-un colt si vedeti reactia. Posibil ca sa matuiasca farul! incercati mai intai..
              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

da corect se matuieste un pic. dar se rezolva cu un polish de vopsea. din ala cumparat la tub ca pasta de dinti din cora.

Comment

shmirghel de 2000 , cu apa apoi polish Xerapol !
                  sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

stie cineva cum lipeste superglueul? daca chiar a folosit superglue?

supergluel ca si diluantul , topeste , matuieste farul , diluantul doar il matuieste , dar supergluel topeste si lipeste... deci nu mai scapi de pete asta daca chiar e superglue

sigpic

Comment

stiti cumva daca sticlele farurilor se pot schimba?
                      sigpic

Comment

nu cred

Comment

se pot, dar este foarte greu de dat sticla jos !
                          Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

daca e pe baza de cianoacrilat, se intampla ce a zis sonykel, daca e altceva, tip prenadez, incearca sa-l dai jos cu apa calda sau versiunea mai ssigura dar mai costisitoare, smilgher 2-3000 + apa + polish cu xerapol
                            sigpicMy ride

Comment

incearca cu diluant universal

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google