Super-Glue Pe Faruri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Bine ca s-a gasit unu care sa invie topicul asta de acum 8 luni... good work!

Edit: Sa nu uitam... din seria citate celebre:

"As vrea sa stiu cum pot scoate aceste pete(am folosit diluant si nu sterge foarte bine).Petele sunt pete dar mai exista si niste dare in jos dupa cum a curs super-gloe-ul."
    Last edited by CataLiNNN; 7 November 2010, 01:33.

Comment

user2000, cred ca e o clona, ca altfel nu se explica, e un thread uitat in analele Romaniei
      lipsa text

Comment

Putin probabil

Comment

Originally posted by CataLiNNN View Post
          Bine ca s-a gasit unu care sa invie topicul asta de acum 8 luni... good work!

Edit: Sa nu uitam... din seria citate celebre:

"As vrea sa stiu cum pot scoate aceste pete(am folosit diluant si nu sterge foarte bine).Petele sunt pete dar mai exista si niste dare in jos dupa cum a curs super-gloe-ul."
          Eu cred ca se pot scoate petele acelea cu asa ceva ....

Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

sall

daca tot a ainviat topicul am si eu o intrebare. dupa ce a trebuit sa merg in service sa vopsesc aripa spate mam trezit cu parbrizul si farurile gazate. pe parbriz am dat cu diluant si sa dus dar pe faruri mie cam frica sa dau pt ca sunt din plastic si mie frica sa nu le stric mai tare. aveti vreo idee cum as putea sa le sterg??

Comment

ia din peco un polish ieftinache si baga mare, poti da si cu diluan 5, nu cu nitro sau acetona
              sigpicMy ride

Comment

aha. mersi de sfat am sa incerc cu polish

Comment

Adrian..Incearca si cu o carpa inmuiata in benzina!
                  Cat despre super glue pe faruri ,,merge dat jos cu un ciocan
                  La cate feluri de silicoane in ziua de astazi,,voi va gasiti sa dati cu ce e mai prost si ataca si plasticul!

Comment

Daca mai lipiti pleoape la faruri folositi domne silicon sanitar incolor se gaseste pe toate drumurile. Se intareste perfect si se da jos foarte usor, ai fost genial cu superglue pe faruri..suporti consecintele.

Comment

Am ras cand am vazut citatul celebru.Ce vrei,am gresit o litera la "glue" si m-am exprimat putin cam popular.

Farurile au ramas asa.Nu le-am mai sters cu nimic.Oricum urmele de superglue nu sunt foarte vizibile. De ce le-am lipit cu superglue? Pentru ca asa am cumparat pleoapele in punga unde avea si un superglue.Si l-am folosit.

Am raspuns pentru cei care vor mai intra aici si vor citi subiectul.

Comment

@Raoulemilian: Foloseste solutie de spalat geamuri (sticla cu pulverizator) si o lama ascutita de cutter. Pulverizezi solutia de geam pe far si racai cu grija super-glue-ul. Trebuie sa pulverizezi tot timpul, altfel nu se curata si se zgarie sticla. Daca lucrezi cu grija nu o sa ramana urme. Spor la treaba
                        sigpic

Comment

Sunt curios daca in punga cu pleoapele aveai si un ciocan si niste cuie ce faceai.
                          [Decât mult şi fără rost mai bine puţin şi prost!

Comment

Originally posted by Raoulemilian View Post
                            Dupa ce am lipit pleoape de faruri la logan cu super-glue mi-a ramas pe far si inclusiv pe pleoape cateva pete de super-glue.
                            As vrea sa stiu cum pot scoate aceste pete(am folosit diluant si nu sterge foarte bine).Petele sunt pete dar mai exista si niste dare in jos dupa cum a curs super-gloe-ul.Am auzit ca se duce cu apa calda dar parca nu prea imi vine a crede.Ar fi extraordinar.Voi ce ziceti?
                            eu am lipit pleoapele cu silicon si s-au lipit perfect....nici urme nu au ramas...
                            vreau sa te intreb urmatorul lucru.
                            daca am pus pleoape pe faruri nu am proble cu politia?
                            adica nu imi va lua talonu daca ma va opri?
                            sau altceva?

Comment

salut
                              am si eu intrebare
                              mi-am pus pleoape pe faruri si le-am lipit cu silicon
                              dupa vreo 2-3 zile am spalat masina la spalatorie cand am ajuns acasa am vazut ca mi s-au dezlipit pleoapele.
                              sa fie oare din cauza jetului de la spalatorie?
                              am incercat sa curat tot siliconul ala de pe faruri ca sa le li[pesc la loc
                              nu am reusit.
                              aveti idee cu ce pot curata tot siliconul de pe faruri?
                              as vrea sa nu mai ramana nici un pic de silicon pe faruri...
                              cu ce pot sa-l curat.?

Comment

Benzina, degresant etc ... sau matuite cu p2000-2500 si dupa polish
                                Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google