Super-Glue Pe Faruri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Dany_DNY View Post
    Benzina, degresant etc ... sau matuite cu p2000-2500 si dupa polish
    cum adica "p2000-2500"?
    ce vrei sa zici?

Originally posted by fabrizio99 View Post
    cum adica "p2000-2500"?
    ce vrei sa zici?
    sau cum matuite?
    nu inteleg.....
    Last edited by fabrizio99; 11 July 2011, 23:39. Reason: Automerged Doublepost

Comment

cu diluant merge dar trb sa freci la ele vreo ora...
      MY CLA

Comment

Originally posted by fabrizio99 View Post
        eu am lipit pleoapele ,nu imi va lua talonu daca ma va opri?
        sau altceva?
        Nu iti face nimic. Nu s-a luat niciodata de pleoapele mele de pe Logan,politia.

Comment

Salut. Mi-am luat si eu azi pleoape si in punga am un SuperGlue (care la mn la magazine-in zona mea-este 50 bani. Dar vreau sa lipesc cu silicon ca vad ca este mai bun. Trebe sa iau silicon saitar mai scump? Si nu pica daca se incalzeste farul nu? Ca merg mult si noaptea si stiu ca degaja caldura.
          Last edited by igeorge; 28 September 2012, 14:24.

Comment

igeorge, foloseste dublu-adeziv de la moment, scotch sau 3M

Comment

Ar mai fi o solutie... dar costa: schimba farurile ! Altfel nu ai alta optiune decat sa te apuci sa racai cu ceva abraziv zona afectata dupa care polis pentru far. Sau... te impaci cu ideea! In orice caz evita pe cat posibil superglue pe zone vizibile. Recomand si eu tot siliconul!

Comment

La voi s-a făcut vinul? Acetona dizolvă super-glue instant, orice brand de lipici pe bază de cyanoacrylat. Încercaţi cu acetona nevestei/consoartei dar să nu vă prindă.
                Ca o paranteză, dacă adaugi puţină apă (sau câtă vrei) pe ceea ce vrei să lipeşti cu super-glue se va usca mult mai repede, ba chiar veţi avea surpriza să se lipească instant. Poate în unele situaţii chiar vrei să se lipească instant. Eu folosesc cu succes saliva când nu am apă la îndemână.
                http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

Le-am pus cu silicon sanitar bison aseara. Le-am preset si le-am lipit cu scoci ca sa stea asa ca am citit pe silicon ca 3mm de silicon se intareste in 24h.

Comment

acelasi rahat l-ai facut ca si cu super-glue. Cand o sa le dai jos o sa-ti rogi moartea pana dai jos siliconul.
                    Pana mea, va zgarciti la 20-30 de lei cat e un dublu-adeziv.

Comment

@razvy Nu ma dereanjeaza daca stau o zi intreaga sa dau siliconul jos cand o fi decat sa imi matuiesc farul cu curatarea superglue-ului si de dalea dublu adezive crede-ma ca mi-a fost lene sa ma duc sa caut prin oras si am vrut sa le pun mai repede.

Comment

Poti sa freci farurile cu orice solutiue ca nu se curata de pe ele Cyanoacrilatul.
                        Eu folosesc aceasta solutie si e foarte buna, bineinteles in modelism, in dezlipit unele lucruri sau cyuratat CA de pe unele suprafete.

Comment

Cat de buna e solutia pe materiale plastice? Lasa urme ceva, ca as avea si eu de curatat o zona de plastic pe interiorul masini unde cred ca mi-a picurat adeziv.

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google