Super-Glue Pe Faruri
Collapse
X
-
Salut. Mi-am luat si eu azi pleoape si in punga am un SuperGlue (care la mn la magazine-in zona mea-este 50 bani. Dar vreau sa lipesc cu silicon ca vad ca este mai bun. Trebe sa iau silicon saitar mai scump? Si nu pica daca se incalzeste farul nu? Ca merg mult si noaptea si stiu ca degaja caldura.Last edited by igeorge; 28 September 2012, 14:24.
Comment
-
Ar mai fi o solutie... dar costa: schimba farurile ! Altfel nu ai alta optiune decat sa te apuci sa racai cu ceva abraziv zona afectata dupa care polis pentru far. Sau... te impaci cu ideea! In orice caz evita pe cat posibil superglue pe zone vizibile. Recomand si eu tot siliconul!
Comment
-
La voi s-a făcut vinul? Acetona dizolvă super-glue instant, orice brand de lipici pe bază de cyanoacrylat. Încercaţi cu acetona nevestei/consoartei dar să nu vă prindă.
Ca o paranteză, dacă adaugi puţină apă (sau câtă vrei) pe ceea ce vrei să lipeşti cu super-glue se va usca mult mai repede, ba chiar veţi avea surpriza să se lipească instant. Poate în unele situaţii chiar vrei să se lipească instant. Eu folosesc cu succes saliva când nu am apă la îndemână.
Comment
Comment