Solutii Curatare Adezivul,dupa Scoaterea Foliei De Pe Tabla.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Solutii Curatare Adezivul,dupa Scoaterea Foliei De Pe Tabla.

Am avut lipite pe marginea portierelor, folie neagra. Am renuntat la acel look, si am dat jos folia....dar a ramas o parte din acel adeziv. Solutii,idei...metode de curatare.
    Am auzit, ca prin spalatorii, ar fi nush ce solutie minune......dar nu prea as vrea sa apelez,inca, la ei.

Poate s-a mai discutat tema asta....eu nu am gasit.
    Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Trebuia la demontarea foliei sa folosesti un feon pentru a incalzi autocolantul si se dezlipea fara sa ramana lipici pe tabla...eu am frecat pe sigla de pe portbagaj dupa ce "prietenii" mi-au facut o bucurie si mi-au dezlipit o sigla lipita, 2 ore...cu carpa si solutie de curatat geamurile.
    sigpic

Comment

Voi tine minte treaba cu feonul pe viitor. Numai vezi tu, ca pe o parte a ramas adezivul, pe toata suprafata foliei, pe cand, pe partea cealalta, sunt doar cateva pete de adeziv.
      Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

Benzina! Inmoaie o carpa in benzina si da-i fara frica. Dupa ce dai cu carpa cu benzina, mai dai cu o carpa curata si iese tot. Eu asa am facut la autocolantul de pe masina de firma si aia era aproape 30% acoperita. Vopseaua nu se ia si nici nu se ataca.
        Succes!

Comment

Solutia minune se numeste Einszett Acrysol

Vedeti aici cum am inlaturat de pe jante urmele de la lipiciul plumbilor:

Totul despre intretinerea Daciei Loganr. Uleiuri logan, filtre logan, placute de frana logan,consumabile logan etc.

Bafta
          Last edited by crististreulea; 18 April 2010, 00:39.

Comment

Foloseste cu incredere benzina!
            Daca vrei la final sa stergi si cu alcool sanitar (asta ca sa se mai estompeze mirosul de benzina).
            Succes!

Comment

Benzina este periculoasa pentru vopsea, foloseste cu incredere si dupa aia sa ne zici de ce. Si sa ne zici macar daca a avut efect

Comment

Salut.
                Eu am folosit pt. indrepartarea unor urme de adeziv o solutie de scos pete de la life care.
                "Soluþia BIO de scos pete BioHAUS degreseazã biologic, îndepãrteazã petele de pe îmbrãcãminte, covoare, mobilã tapiþatã, eliminã mirosul, curãþã orice patã ”enervantã” din gospodãrie. Guma de mestecat, cerneala, uleiul, lacul de unghii, pixul, lipiciul, urmele de cauciuc de pe podea, grãsimea întãritã, animalã sau vegetalã, toate pot fi îndepãrtate. Puterea excepþionalã de curãþare este datã de combinaþia dintre terpinã de portocalã (element component al uleiului eteric din coaja de portocalã) cu substanþe tensioactive. Alcoolul ºi extractele din plante aromate (frunze de hamei ºi de muºeþel, frunze de izmuºoarã ºi coji de nucã), mãresc timpul de pãstrare a Soluþiei BIO de scos pete BIO Haus, care se descompune, bineînþeles, foarte bine biologic."
                Numai bine.
                ps:am scos urme de scotch de lipit de pe vopsea si a functionat super.
                E buna si in casa la alte pete.
                Daca doreste cineva,detalii pe pm.
                Attached Files
                Un Logan----YNG-----
                Numai bine.

Comment

cristi eu am avut lipit un semn kanji si am renuntat la el.eu am dat cu spirt si din 2 miscari a disparut tot lipiciu. ( mi`a fost lene sa scot feonu din casa )

Comment

benzina ataca lacul
                    sigpic

Comment

Incearca cu ce vrei. Asta e cea mai ieftina solutie. Iar eu nu am avut probleme cu benzina. Am curatat si la a mea petele de bitum cu benzina, vad ca tot culoarea ta, si nu s-a intamplat nimic.
                      Spor la munca oricum!

Comment

baga un polish si rezolvi problema.....si data viitoare adu-ti aminte sa incalzesti folia cu un feon inainte sa o dezlipesti (dupa cum spunea si valeriuciprian).
                        TAXI M2O

Comment

Nu sunt de acord cu polishul, de ce sa imi subtiez stratul de lac, si de ce sa depun atata efort cand pot sa cumpar o solutie care face exact ceea ce imi trebuie mie.

Einszett Acrysol a fost produs special pentru indepartarea urmelor de adezivi, si pentru indepartarea bitumului de pe vopsea/roti.

Cu o pensula se agita solutia, si mai apoi am scapat de urme, totul sub 5 minute. Cu foarte putin efort.

Comment

mai degraba cu motorina decat cu benzina.
                            pe fosta masina am curatat cu motorina urme de bitum. trebuie doar o carpa usor imbibata si miscari usoare. nu ataca vopseaua.
                            Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

eu am curatat cu benzina urmele de lipici dupa indepartarea foliei,dupa care am spalat masina la spalatorie si nu am nici cea mai mica problema,si am dat cu benzina la greu... plus ca eu am o culoare foarte pretentioasa.Aveti grija cu ce solutii curatati ca se zgarie foarte usor vopseaua!!!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google