se trag fire de la plafoniera din fata. dar cum ? are cineva o poza ? mai vrea cineva sa faca asa ceva ? poate ne intalnim si facem impreuna. ne ajutam unul pe celalalt.
Plafoniera Pt Locurile Din Spate
Collapse
X
-
Salutare,
1. Eu am montat plafoniera la 14 cm de marginea din spate a lunetei. Cel mai bine este sa sondezi cu un ac sa vezi adancimea disponibila in acea zona.
2. A fost usor de centrat plafoniera pentru ca este acolo un clips de plastic cu care e prinsa captuseala tavanului si presupunand ca acel clips este exact pe mijloc nu ai decat sa masori pozitia decupajului pentru plafoniera raportat la acel diblu de plastic.
3. Am lipit 3 fire direct pe placa electronica a plafonierei din fata si le-am cuplat in aceeasi ordine la plafoniera din spate.
4. M-am chinuit mult sa trag firele pe sub captuseala plafonului dar nu am reusit asa ca am folosit un traseu alternativ foarte usor de folosit. Traseul firelor din fata catre spate este marcat cu rosu in imagini.
5. Plafoniera a venit foarte fix, parca ar fi fost intotdeauna de acolo
6. Placerea de a modifica singur 'ligheanul', nepretuita
P.S. Am folosit trei fire relativ subtiri scoase dintr-un cablu de internet de acela gri cu 8 fire impletite inauntru.Logan GPL 1.4
Comment
Comment