Plafoniera Pt Locurile Din Spate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Plafoniera Pt Locurile Din Spate

Salut!
    De curand am luat o plafoniera pt locurile din spate si nu stiu cum s-o leg.
    Ma puteti ajuta cu legarea firelor,pls?
    (As vrea sa indeplineasca aceleasi functii ca cea din fatza)
    Attached Files
    Last edited by fulgerica71; 24 March 2010, 09:33.

Tragi fire de la din plafoniera din fata si le legi cum sunt in fata nimic mai simplu. Sper ca ai inteles.
    Last edited by X@by; 24 March 2010, 13:04.
    I HAVE A !sigpic
    fara linkuri externe in semnatura

Comment

Gata.....
      Multumesc! Nu mi-a luat mai mult de 30 de min.
      Alta viatza

Comment

pune ceva poze cu ea montata! locul in care ai pozitionat-o? eventual poze de la montaj!
        sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

@fulgerica71: si eu te rog sa dai mai multe detalii, fiindca am si eu doua masini planificate pentru asta si in afara de o vaga idee nu am mai mult. Deci: cum ai tras firele din fata, cum ai facut mufarile si cu ce, eventual poze cu montajul finalizat.
          Vesnica recunostinta daca faci asta.
          The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

Niste poze?
            Daca ai avea din timpul montajului are fii ok!
            Sau poate il rugam pe Cristi sa ne faca un tutorial

Comment

Cat a costat plafoniera?
              Aia dubla si cu spot de lectura cat costa? Are cineva idee?

Comment

Eu am pus in spate pe laterale lampi de pe un bmw 318.Au forma de romb si se ''asorteaza'' foarte bine cu plasticurile alea de pe stalpi.
                Am luat curent de la plafoniera standard si functioneaza cand sunt deschise usile(asa sunt lampile,numai cu 2 fire,fara intrerupator)
                Le am pe masina de 1 an cu becuri normale de 5 w si nu am avut nici o problema cu ele,uch sau altceva.
                In viitor o sa mai montez ceva lampi ,stil portbagaj,undeva in partea de jos la picioare,pe care o sa le leg tot de la plafoniera,sau macar comanda sa vina de acolo.(ca sa nu suprasolicit partea de alimentare a plafonierei)
                Last edited by gheumm; 1 April 2010, 15:21.
                Iara m-am culcat tarziu...

Comment

Pana pune fulgerica71 poza cu plafoniera o pun eu, cine doreste detalii îi stau la dispozitie
                  Attached Files

Comment

interesant,daca se poate detalii cum a fost prinsa de unde-i legata ,se aprinde cand se deschide usile din spate?

Comment

A fost prinsa la fel ca cea din fata in plafon,acelasi sistem si legata tot de firele din fata. Indiferent ce usa deschizi se aprind amandoua, poti face sa se aprinda doar una oprind unul din butoanele de la lampa

Comment

firele cum le-ai tras ,o trebuit data captuseala aia jos de pe plafon?

Comment

Nu in nici-un caz, cum sa o dau jos pai munceam mult mai mult asa. Prima oara am luat masuri peste masuri pana am decupat plafonul cand am vazut ca a iesit bine am luat o sarma otelita de care am legat firele de la plafoniera pe care vroiam sa o montez si asa le-am putut duce pana in fata la cealalta plafoniera. Cred ca m-am putut face inteles

Comment

Nu se da captuseala jos.Se taie cu grija bucata unde va veni plafoniera 2 si se baga intai un cablu mai gros si rigid pentru ghidaj.Plafonierele se aprind la deschiderea usilor spate doar daca ai contactori montati.

Comment

Corect! ca bine ai zis sanderizer

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google