If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salut!
De curand am luat o plafoniera pt locurile din spate si nu stiu cum s-o leg.
Ma puteti ajuta cu legarea firelor,pls?
(As vrea sa indeplineasca aceleasi functii ca cea din fatza)
@fulgerica71: si eu te rog sa dai mai multe detalii, fiindca am si eu doua masini planificate pentru asta si in afara de o vaga idee nu am mai mult. Deci: cum ai tras firele din fata, cum ai facut mufarile si cu ce, eventual poze cu montajul finalizat.
Vesnica recunostinta daca faci asta.
The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Eu am pus in spate pe laterale lampi de pe un bmw 318.Au forma de romb si se ''asorteaza'' foarte bine cu plasticurile alea de pe stalpi.
Am luat curent de la plafoniera standard si functioneaza cand sunt deschise usile(asa sunt lampile,numai cu 2 fire,fara intrerupator)
Le am pe masina de 1 an cu becuri normale de 5 w si nu am avut nici o problema cu ele,uch sau altceva.
In viitor o sa mai montez ceva lampi ,stil portbagaj,undeva in partea de jos la picioare,pe care o sa le leg tot de la plafoniera,sau macar comanda sa vina de acolo.(ca sa nu suprasolicit partea de alimentare a plafonierei)
A fost prinsa la fel ca cea din fata in plafon,acelasi sistem si legata tot de firele din fata. Indiferent ce usa deschizi se aprind amandoua, poti face sa se aprinda doar una oprind unul din butoanele de la lampa
Nu in nici-un caz, cum sa o dau jos pai munceam mult mai mult asa. Prima oara am luat masuri peste masuri pana am decupat plafonul cand am vazut ca a iesit bine am luat o sarma otelita de care am legat firele de la plafoniera pe care vroiam sa o montez si asa le-am putut duce pana in fata la cealalta plafoniera. Cred ca m-am putut face inteles
Nu se da captuseala jos.Se taie cu grija bucata unde va veni plafoniera 2 si se baga intai un cablu mai gros si rigid pentru ghidaj.Plafonierele se aprind la deschiderea usilor spate doar daca ai contactori montati.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment