Da,dar m-am razgandit repede in privinta negrului,se vede pe el si un firicel de par.
Culoare Logan PH2?
Collapse
X
-
-
Peste tot vad numa' masini argintii, gri...numai poooooooot!
Albastru mineral...si asta e deja pe o gramada de Logane, adevarul e ca arata bine!
Mie, sincer, cred ca mi'ar place negru pe noul Logan, dar foarte misto mi se pare si Gris comette.
Si acum ca te'am convins ALEGEREA E A TA !!!If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
Nu stiu ce sa mai cred.
Am trimis ieri mail la Dacia,azi am primit raspunsul:
Va multumim pentru increderea pe care ne-ati acordat-o apeland la serviciile noastre.
In legatura cu solicitarea dumneavoastra va informam ca Dacia in continuare fabrica vehicule Dacia Logan in culoarea Blue Extreme. Puteti vizualiza paleta de culori a gamei Dacia accesand site-ul www.dacia.ro sectiunea "Configurator". Va informa ca paleta de culori ce se regaseste pe site-ul mentionat anterior corespunde culorilor reale pentru vehiculele Dacia. Totodata va recomandam sa va adreasti unui agent agreat din cadrul retelei Dacia, agent ce va poate prezenta vehiculele expuse in shoow-room. O lista cu coordonatele tuturor agentilor agreati Dacia din Romania veti regasi atasata acestui mesaj.
Dealerul mi-a zis miercuri ca nu mai fabrica culoarea asta!!! WTF!?
Ce ma sfatuiti sa fac?
Comment
-
Gata,am rezolvat...am fost azi la el sa semnam actele si tot ce mai trebuia,si am ajuns la culoare.Pe acele mostre de culori,la Bleu Extreme si la inca un Gri era trecut pe spate (Nu se mai fabrica).Am vorbit cu dealerul si i-am spus ca am luat legatura cu Dacia,iar ei mi-au zis ca fabrica in continuare culoarea;a zambit putin si a zis "sa vedem" ).Eu pregatisem deja telefonul sa sun la Vocea Clientului,insa cand s-a intors a venit cu bonul de comanda,s-a apucat sa scrie si cand a ajuns la culoare,normal ca a pus Bleu Extreme .
Nu stiu care a fost smecheria cu aceste culori care nu se mai fabrica...probabil ca au pe stoc alte culori(Gris Platine,Gris Comete,etc) care nu s-au vandut si s-au gandit ca le vor vinde pe acelea.
Oricum sunt fericit ca am dat avansul,saptamana viitore vor venii sa ridice rablele,intra masina in executie,vor valida voucherele cei de la AFM ... in 3-4 saptamani sper sa fie gata.
Comment
-
eu zic ca gris platine e super misto. Acum depinde de versiunea de logan pe care o comanzi. Si eu am comandat astazi un logan gris platine. Pe laureat aceasta culoare arata foarte bine, mai ales ca oglinzile si baghetele laterale sunt in culoarea caroseriei. Iar mie imi place foarte mult ca stripping-ul de pe stalpul central, sau cum s-o numi, este negru si da foarte bine pe gris platine. Plus ca praful nu se cunoaste.
Comment
Comment