Culoare Logan PH2?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Culoare Logan PH2?

Salutari!
    Am o intrebare,nu stiu ce culoare sa aleg pentru masina,ma bat intre 3 culori: Bleu Extreme, Gris Comete si Gris Platine.
    As avea nevoie de niste opinii,cum se comporta vopseaua,daca rezista la murdarie,daca nu se vad zgarieturile,daca este sau nu prea cald in masina...
    Am facut si un poll,deci as avea nevoie de niste raspunsuri rapide,vineri dau avansul si trebuie sa ma hotarasc.
    Pana acum cateva zile eram sigur pe Bleu Extreme,dar Gris Comete a ocupat si el o mare parte din inima mea...cat despre Gris Platine...nu stiu ce sa zic.
    73
    Gris Comete
    24.66%
    18
    Blue Extreme
    36.99%
    27
    Gris Platine
    38.36%
    28

culorile care-mi plac acum sunt bleu extreme si noir
    sigpic

Comment

Am zis sa renunt la negru,prea inchis,vara am auzit ca e crima si pedeapsa

Comment

bleu extreme. culoarea arata si mai bine dupa un eventual tuning. uita-te la masina lui sb-xx-vyp
        sigpic

Comment

eu am gri comete si da foarte bine pe logan! iar vara nu e chiar asa cum spune lumea! daca ai AC...
          sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Si eu am gris comete, si vara, cu tot cu AC, este dezastru fata de una alba sau argintie. Gasesti "cuptor" dupa 30 de minute in soare.

Comment

gri platina. Nici nu se vede prafu pe ea vara!

Comment

corekt! pe gris comete se vede deja cand ajung acasa de la spalatorie. a doua zi nici nu se mai cunoaste ca a fost spalata.

Comment

blue extreme am eu, arata super pe masina cu toate ca este cam greu de intretinut dar merita
                  sigpic

Comment

Cred ca o sa raman pe albastru,alte pareri?Hai cu voturile
                    Daca are cineva Gris Platine pe un ph2 il rog sa puna o poza.

Comment

Bleu extreme clar, uitate la testdrive facut la vulcanii noroiosi sa vezi ce bine da culoarea in soare la asta te invidiez ca am avut de ales intre ABS si vopsea metalizata, atunci cand am luat eu ph2 nu era Abs in standard.
                      Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

Albastru am votat. Mi se pare ca arata super pe Logan
                        If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Culoarea cea mai frumoasa la o masina va ramane intotdeauna-negru

Comment

Uite despre ce vorbeam
                            Attached Files
                            Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

Am votat Gris Platine .....treaba e ca daca as fi sa aleg as lua argintiu metalizat ....este o culoare pe care nu se observa asa de bine mizeria si eventualele zgarieturi ......in rest alegerea iti apartine (eu am rosu toreador si se vede orice pe ea de la praf la zgarieturi )
                              In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google