Carlig remorca

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Carlig remorca

Salve tuturor! Vreau sa-mi pun carlig de remorca si bare transversale la logan.
    Am fost la dealer dar carligul e vreo 600RON si barele cam 150. Ma gandeam are cineva idee de unde sa le iau mai ieftin? Din Vitan spre exemplu...Nu de alta dar o sa-i dau masina lu' socra-miu ( ca io mi-am luat alta ) si el o sa-si vanda vechea berlina din 82 si cu banii pe care o sa-i ia pe ea spera sa acopere cheltuielile pentru carlig si bare... . Multumesc anticipat!

In vitan gasesti de toate,nu stiu sa iti spun preturi dar sigur gasesti.Incearca pe la bursa pe undeva....
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

mie la dealer mi-a spus ca barele sint 175 lei, dar nu se gasesc. pelesh, daca le gasesti in tirg mai ieftin anunta-ma si pe mine eu sint din galati si nu as vrea sa bat drumul pina in buc. degeaba. merci anticipat

Comment

Comment

Originally posted by pelesh View Post
          Salve tuturor! Vreau sa-mi pun carlig de remorca si bare transversale la logan.
          Am fost la dealer dar carligul e vreo 600RON si barele cam 150. Ma gandeam are cineva idee de unde sa le iau mai ieftin? Din Vitan spre exemplu...Nu de alta dar o sa-i dau masina lu' socra-miu ( ca io mi-am luat alta ) si el o sa-si vanda vechea berlina din 82 si cu banii pe care o sa-i ia pe ea spera sa acopere cheltuielile pentru carlig si bare... . Multumesc anticipat!
          carlig MCV 380 lei cu tot cu instalatia electrica la Bucuresti + taxe postale 50 lei de la BRINK ai schema inclusa in pachet si til montezi sengur este foarte simplu
          Attached Files
          Last edited by DRIVERMAN; 20 March 2008, 21:00.

Comment

Cine vrea carlig : http://carlige-auto.8k.ro/
            am dat un mail si a doua zi mi-au raspuns
            inca nu am luat de la ei dar cred ca voi da comanda
            carlig logan berlina=300 lei
            ce spuneti?

Comment

A-si fi interesat sa montez un carlig la masina da cred ca cel de la Dacia sunt foarte scumpi dar ma gandesc sa ma duc la un magazin de piese auto ca i mai ieftin la ce sa fiu atent daca il cumpar?

Comment

Cum se monteaza?
                e complicat?

Comment

Este foarte simplu trebuie sa ai grija la cablaje

Comment

Instructiunile de montaj (carlig remorcare)

Comment

Merci frumos, poate o sa ma bata si pe mine un gand ...

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google