Astazi am observat un cablu sub fiecare scaun din fata care e conectat la un dispozitiv de culoare verde montata sub scaune. Oare ce poate fi? Loganul e facelift fabricat in 2009 cu echipare Laureate.
ce este mufa verde de sub scaun?
Collapse
X
-
Originally posted by Zsolti View PostAstazi am observat un cablu sub fiecare scaun din fata care e conectat la un dispozitiv de culoare verde montata sub scaune. Oare ce poate fi? Loganul e facelift fabricat in 2009 cu echipare Laureate.
Comment
-
NT 8464, in asta am gasit schemaAttached Files
Comment
-
Originally posted by FlorinVadeanu View PostE pt pretensionarea centurilor. Face parte din sistemul de siguranta pasiva impreuna cu airbagurile.eu am airbaguri laterale, centuri fara pretensionare si pe mufa verde am alimentat incalzirea scaunelor. dupa o iarna de folosire, inca nu m-au strans centurile si nici nu mi-a pocnit vreun airbag cand mi-am incalzit curu'
scuze, nu m-am putut abtine...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
montaj incalzire scaune
Originally posted by grecu george View Postsigur este pentru incalzire eu am si montat
Multzam!
Comment
Comment