Acum cateva zile am avut supriza sa fiu abordat in parcarea unui supermarket de catre 3 taximetristi doi din ei imi blocasera masina . Oamenii politicosi s-a suczat si au inceput sa admire Loganul pe care il detin ... unul dintre ei a venit cu intrebarea : Dl. meu ... masina dumneavoastra este varianta Laureat echipare completa ? Eu .. am raspuns afirmativ. Personajul in cauza a continuat ... Cred ca dumneavoastra nu aveti montat din fabrica bara stabilizatoare pe masina. Nici eu nu am am vut dar mi-am montat-o in service . Unul din colegii lui a intrat in discutie mentionand faptul ca el are aceasta bara din fabrica montata. Taximetristii s-au aplecat si s-au uitat sub masina mea ... Si puitini amuzati mi-au spus ca nici eu nu am aceasta bara.
Dragi colegi si participanti la trafic .... va intreb pe voi ... Este normal ca producatorul sa renunte la aceasta bara , sa monteze aceasta bara doar pe variante varf de gama cu motorizari 1,6 16V? Eu unul nu cred ca s-a procedat corect.
Va rog sa verificati cati dintre voi au aceasta bara si sa reveniti cu un repli sa imi spuneti.
Am discutat si cu cei de la RAR si ANPC Gorj si nici lor nu li se pare normal.
Deci haideti sa vedem ce putem face
Dragi colegi si participanti la trafic .... va intreb pe voi ... Este normal ca producatorul sa renunte la aceasta bara , sa monteze aceasta bara doar pe variante varf de gama cu motorizari 1,6 16V? Eu unul nu cred ca s-a procedat corect.
Va rog sa verificati cati dintre voi au aceasta bara si sa reveniti cu un repli sa imi spuneti.
Am discutat si cu cei de la RAR si ANPC Gorj si nici lor nu li se pare normal.
Deci haideti sa vedem ce putem face
Comment