Bara Stabilizatoare - Raspuns Urgent

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bara Stabilizatoare - Raspuns Urgent

Acum cateva zile am avut supriza sa fiu abordat in parcarea unui supermarket de catre 3 taximetristi doi din ei imi blocasera masina . Oamenii politicosi s-a suczat si au inceput sa admire Loganul pe care il detin ... unul dintre ei a venit cu intrebarea : Dl. meu ... masina dumneavoastra este varianta Laureat echipare completa ? Eu .. am raspuns afirmativ. Personajul in cauza a continuat ... Cred ca dumneavoastra nu aveti montat din fabrica bara stabilizatoare pe masina. Nici eu nu am am vut dar mi-am montat-o in service . Unul din colegii lui a intrat in discutie mentionand faptul ca el are aceasta bara din fabrica montata. Taximetristii s-au aplecat si s-au uitat sub masina mea ... Si puitini amuzati mi-au spus ca nici eu nu am aceasta bara.
    Dragi colegi si participanti la trafic .... va intreb pe voi ... Este normal ca producatorul sa renunte la aceasta bara , sa monteze aceasta bara doar pe variante varf de gama cu motorizari 1,6 16V? Eu unul nu cred ca s-a procedat corect.
    Va rog sa verificati cati dintre voi au aceasta bara si sa reveniti cu un repli sa imi spuneti.
    Am discutat si cu cei de la RAR si ANPC Gorj si nici lor nu li se pare normal.
    Deci haideti sa vedem ce putem face

O poti cumpara si monta. Costa 60 rde ron...Parca.
    In rest nu prea ai ce face, decat sa nu mai cumperi de la Dacia masini.

Comment

Nici eu nu am bara. din cate am inteles ph2 nu au acea bara.
      sigpic

Comment

salut dragos,ph2 laureate nu are bara stabilizatoare.pentru mai multe detalii vezi ca exista logan club tg jiu,se organizeaza intalniri.la acestea poti afla mai multe
        GILL 3*

Comment

Intrebare...Cum arata bara aia?
          Unde vine montata si de ce vine prinsa ca sa ma uit si eu?

Comment

ti-am rezervat si tie un loc pe podu de la agigea auzi domne el a vorbit cu RAR si ANPC Gorj.. vai vai
            nu stiu domne fara suparare dar unii parca sunteti de pe alta planeta.
            e o masina low cost nimanui nu-i convine. si da e normal ca pe modelele superioare ca echipare si ca putere sa fie montata deoarece se zice ca ofera stbailitate mai buna si viteza mai mare , sa zicem. deci dai banu ai , nu ai banu nu dai. plus taximetristii si aia alta rasa de oameni , eu in general evit categoria asta de oameni in discutii auto desi uneori sunt amuzanti si chiar ii provoc la o discutie.

@ivan tu stai calm , ca e ph1 si e 16v e montata pe toate ph1 .

sigpic

Comment

Nu de alta dar poate am vazut bara si nu stiam rolul ei,,ca de nu am cum sa le stiu pe toate.

Comment

Si eu am tot laureat ph1 da nici macar nu stiu cum arata. Poate imi zice si mie cineva pe unde e si daca e sa o vad si eu. Oricum acum nu mai conteaza doar pt curiozitatea mea.

Comment

Rolul ei este de a stabiliza masina pe viraj (dupa cum se si numeste) si arata daca imi ingaduiti in forma de "arc de tir" se prinde de lonjeroane(prindere elastica), deci e sub masina si prin intermediul a doua bielete de bascule.
                  Dar nu e nici o nenorocire si alte marci nu o au, nu e obligatoriu, constructorul stie mai bine ce a facut (zic eu), ca atare nu va panicati. Daca totusi doriti viraje negociate strans, montativa aceasta fieratanie.

Comment

Ph 1 are bara stabilizatoare, numai la PH 2 s-a scos bara stabilizatoare.Si daca sunteti nelamuriti cititi aici :http://www.loganclub.ro/forum/logan_...bara+antiruliu
                    Last edited by madi; 10 April 2010, 16:22.

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google