Am Ajuns La 100.000Km.Ce Mai Trebuie Reglat?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am Ajuns La 100.000Km.Ce Mai Trebuie Reglat?

Asa cum scrie si in titlu am ajuns la 100.000Km cu 1.6 mpi Ambition
    Ce credeti ca mai trebuie reglat??
    Ar fi indicat sa fac un tratamet pt motor/cutie cu Dura lube sau alt ceva?
    E din 2004 si am schimbat pana acum la ea:
    *bateria -anul acesta
    *rulmentii pe spate
    *bieleta pe stg
    Cei drept acum parca simt mai mult ca niciodata niste vibratii in pedala de acceleratie(am curatat cablu cu solutie si acum abia ating pedala de acceleratie). Am pus niste distantiere cauciuc la filtru de aer care lovea in blocul motor si cam atat. Vibratiile au ramas(urmeaza sa schimb bieleta sau suportul motor cutie de viteza)si nu gasesc cauza(unii spun ca ar fi de la sitele din toba de esapament care ar fi "varza" si ar produce aceste vibratii).
    Nici garnitura de prindere a intrebului ansamblu teava de esapament saxofon nu este distrusa si nu bate fier pe fier(cred ca o sa o schimb si pe acesta)
    Nu mai spun de sistemul de aer conditionat care e foarte galagios
    Cam atat. Astempt comentarii!

maine deschid si eu topic am ajuns la 55 de mii... ce pana mea...

sigpic

Comment

nu vreau sa fiu rau ..dar ati ramas cu sechele de la 1310 ...

Sunt ulti care au +200,000 de mii si nu are nici pe dracu ..

Comment

ori ce ar fi , si cati kilometrii ar avea , nu deschid un topic

sigpic

Comment

Nici sa nu te gandesti sa bagi tratament in motor sau alte porcarii, fa-i strict reviziile. Schimba bieleta aia suport de motor-cutie ce o fi ca se simt diferente. In rest...forja nene, forja, sa o cureti daca mergi cu ea pana in 3000 rpm. tot timpul.
          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

si eu am facut 100.000 km acum 2 - 3 saptamani ...
            @aleXpeed - cum sa o cureti sa o turezi la mai mult de 3000 rpm ?
            Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

buna chestia asta cu 3000 de ture ca o curat!
              Poate ai dreptate cu sechele dar poate chiar trebuie sa schimb ceva. Uleiul il schimb la tim si am pus numai full sintetic (ELF) chiar de la inceput. In ciuda sechelelor pe care poate le am ce ar mai fi de facut

Comment

Da si tu o bere daca nu ai ce face...

Comment

nu are treaba....sa nu te manance in fund sa bagi dura-lube sau mai stiu eu ce porcarie in motor. Ulei bun sa il schimbi la timp si n-ai treaba....merge si la 200.000 km ca in prima zi. "La mai multi km !!!"
                  TAXI M2O

Comment

Asa se intampla cand se scrie cu curu, fara virgule. Omu a incercat sa zica ca ar prinde bine o forja, daca, deobicei, se mere cu masina pana in 3.000 rpm.
                    on - 100.000 parca se recomanda schimbul de fluide? 4 ani sau 100.000?
                    sigpic

Comment

schimb de fluide se recomanda chiar mai des de 4 ani, eventual de cateva ori pe saptamana, ajuta la pastrarea vitalitatii si reducerea stresului cotidian.

din punct de vedere al Dacia, la 100.000km se recomanda multa bere si sarbatorirea masinii. in rest nimic altceva decat clasicele revizii. ar fi probabil timpul pentru revizia mica, de service, si peste alti 20.000 revizia generala.

Comment

100 de mii era pragul psihologic al masinilor romanesti. mai schimbai un segment o camasa, o pompa de ulei si mai stiu eu ce se uza in 100 de mii. acu ale dracu masini merg la fel si dupa 100 de si dupa 200 de mii asa ca, nu prea mai ai ce sa le faci
                        Don't touch! Never ever steal
                        Unless you're in for the kill

Comment

la celalat golanash am 230.000km ...si mere motorul ca nou ....si nici nu fost schimbat nimik major pe el (nici macar ambreiajul-->tre' sa pice zilele astea )
                          TAXI M2O

Comment

salut

si eu am facut ieri 20.000 )) LA MULTI ANI TUTUROR !

Comment

E musai sa faci full-ul si la fel de musai sa uzi kilometrajul .
                              Daca vrei sa faci ceva si nu poti dormi noaptea din cauza asta , poti face ce a zis Andy (lichid racire, lichid frana , freon), asta in cazul in care nu ai ce face cu banii. Daca nu poti doar sa te pregatesti sufleteste pentru ce urmeaza peste 20k km
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google