Asa cum scrie si in titlu am ajuns la 100.000Km cu 1.6 mpi Ambition
Ce credeti ca mai trebuie reglat??
Ar fi indicat sa fac un tratamet pt motor/cutie cu Dura lube sau alt ceva?
E din 2004 si am schimbat pana acum la ea:
*bateria -anul acesta
*rulmentii pe spate
*bieleta pe stg
Cei drept acum parca simt mai mult ca niciodata niste vibratii in pedala de acceleratie(am curatat cablu cu solutie si acum abia ating pedala de acceleratie). Am pus niste distantiere cauciuc la filtru de aer care lovea in blocul motor si cam atat. Vibratiile au ramas(urmeaza sa schimb bieleta sau suportul motor cutie de viteza)si nu gasesc cauza(unii spun ca ar fi de la sitele din toba de esapament care ar fi "varza" si ar produce aceste vibratii).
Nici garnitura de prindere a intrebului ansamblu teava de esapament saxofon nu este distrusa si nu bate fier pe fier(cred ca o sa o schimb si pe acesta)
Nu mai spun de sistemul de aer conditionat care e foarte galagios
Cam atat. Astempt comentarii!
Ce credeti ca mai trebuie reglat??
Ar fi indicat sa fac un tratamet pt motor/cutie cu Dura lube sau alt ceva?
E din 2004 si am schimbat pana acum la ea:
*bateria -anul acesta
*rulmentii pe spate
*bieleta pe stg
Cei drept acum parca simt mai mult ca niciodata niste vibratii in pedala de acceleratie(am curatat cablu cu solutie si acum abia ating pedala de acceleratie). Am pus niste distantiere cauciuc la filtru de aer care lovea in blocul motor si cam atat. Vibratiile au ramas(urmeaza sa schimb bieleta sau suportul motor cutie de viteza)si nu gasesc cauza(unii spun ca ar fi de la sitele din toba de esapament care ar fi "varza" si ar produce aceste vibratii).
Nici garnitura de prindere a intrebului ansamblu teava de esapament saxofon nu este distrusa si nu bate fier pe fier(cred ca o sa o schimb si pe acesta)
Nu mai spun de sistemul de aer conditionat care e foarte galagios
Cam atat. Astempt comentarii!
Comment