Spatiu Intre Litere La Numarul De Inmatriculare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Spatiu Intre Litere La Numarul De Inmatriculare

Salut!
    Am si eu o curiozitate,cum de unii dintre voi ati reusit sa va faceti numarul de inmatriculare de genul B 10 L O G cu spatii intre litere?
    Cu cine ati vorbit,cat ati dat?
    Sunt constient ca nu sunt legale si ca se lasa cu confiscarea placutelor,retinerea talonului,puncte de penalizare + amenda,insa nu am auzit pe nimeni sa i se fii intamplat asta.
    Deci,cei care aveti astfel de numere va astept cu niste reply-uri.Ati intampinat probleme pana acum sau nu se ia nimeni de noi daca avem astfel de placute?

nu se mai poarta in Bucuresti ; la moda sunt cele cu 3 cifre Eu am avut "cracanate" timp de vreo 3 ani si nu s-a luat nimeni de mine

Comment

Da,dar nu le suport pe cele cu 123 ,nu stiu de ce

Comment

@sorin si cum ai facut rost de ele,am o ruda care vrea si nu stie de unde sa inceapa.

Comment

Up up up!
          Hai ca nu va mananc

Comment

nu se mai fac acele numere departade, de cand s-au mutat cu sediul in pipera.
            sigpic
            The MVP

Comment

Confirm si eu cele spuse mai sus, de cand s-au mutat in pipera, nu mai fac asa ceva. Poate doar daca ai cunostinte, ca acolo nu ai cu cine sa vorbesti pentru asa ceva...
              Just Hold Onnnnnn....

Comment

dar ce va trebuie litere cracanate? merge masina mai bine?

Comment

@ qiu, se castiga vreo 3.14 cai de la placutele cu litere deparatate, de la alea cu 3 cifre se castiga vreo 6-7 cai tziganesti....

Comment

qiu + vasile78
                    Sunteti fericiti ca ati postat pentru +1 ?
                    Vedeti-va de treaba voastra,nu mai comentati daca nu va intereseaza,ca nici noi nu avem nevoie de reply-urile voastre nefolositoare.

B-64-MVP + Vod00
                    Mersi de raspuns.
                    Last edited by CataLiNNN; 12 April 2010, 17:16.

Comment

eu am acest model de placute si sunt mai speciale, dau bine pe masina si nu se ia nimeni de tine, nu se ia nimeni de tine, sunt total legale ! ! !
                      sigpic
                      The MVP

Comment

am intrebat pentru ca eu nu vad nimic special la acest tip de numere. Din partea mea puteti sa va puneti numere "fara numar" si inca unul in geam cu gutza, gika, ghitza etc. Si da, ma simt mai fericit ca uite am mai facut un post inutil.

Comment

Originally posted by CataLiNNN View Post
                          qiu + vasile78
                          Sunteti fericiti ca ati postat pentru +1 ?
                          Vedeti-va de treaba voastra,nu mai comentati daca nu va intereseaza,ca nici noi nu avem nevoie de reply-urile voastre nefolositoare.

B-64-MVP + Vod00
                          Mersi de raspuns.
                          Eu nu postez pentru nr. de posturi, rog un moderator sa-mi stearga alte 3 posturi dar sa-l lase pe asta!!! Stiu eu de ce... de 888, sau 999, sau 666...

Comment

cata de ce nu iti pui b 10 gan ?

Comment

uite o poza [IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/My%20Documents/My%20Pictures/f%201/Imagine0232.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/My%20Documents/My%20Pictures/f%201/Imagine0232.jpg[/IMG]
                              Last edited by viorel993; 12 April 2010, 21:06. Reason: poza prea mare scuze

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google