am montat modulul! a mers din prima. multumesc danielliviu pentru schema. singurul inconvenient este ca daca o descui si nu deschid nicio usa nu se incuie singura( cum face daca folosesc cheia originala).
Montare Modul Inchidere Centralizata
Collapse
X
-
De obicei toate modulele de închidere centralizată și/sau alarmă dispun de funcția autorearmare(mașina e încuiată o descui dar nu deschizi nicio ușă xx secunde se autoîncuie).
Faptul că acest modul acționează sau nu paralel cu butonul de pe consolă e fix pix, 99% acest modul nu are funcția autorearmarePentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Are un prieten un logan la dezmembrat, care are închidere centralizată cu buton pe cheie. Ce trebuie sa demontez de pe mașina asta, sa montez la a mea, care are închidere centralizată simpla?
Are un prieten un logan la dezmembrat, care are închidere centralizată cu buton pe cheie. Ce trebuie sa demontez de pe mașina asta, sa montez la a mea, care are închidere centralizată simpla?
Comment
-
Salut
Pe masina s-a montat o inchidere centralizata aftermaket care a functioneaza, mai putin telecomenzile de la cazaturi.
Am achizitionat o Inchidere centralizata PNI 288 cu telecomanda, cum se lega?
Sa functioneze doar inchiderea din telecomanda.
la inchiderea veche folosesc firele
1. maro nu il flosesc (semnalizare)
2. alb nu il folosesc (semnalizare)
3. maro nu stiu unde se leaga
4. alb nu stiu unde se leaga
5. verde inchis
6. albastru dechis
7. negru masa
8. rosu + 12v
schema veche
inchiderea noua
1.portocaliu masa il leg cu negru
2.alb il leg cu verde
3.galben + 12v
4.portocaliu/negru masa
5.alb/negru la albastru
6.galben negru +12
unde leg direle maro si alb din actuarul cu 5 fire?
Multumesc
Comment
-
Salut,
Am un Logan care, pe langa inchiderea centralizata are o alarma Hornet 740. Alarma functioneaza doar de pe telecomanda ei, daca descui masina din telecomanda ei, nu se dezarmeaza si alarma. Asa ca am achizitionat un modul de inchidere centralizata cu telecomanda tip cheie de logan.
Cum pot conecta aceasta inchidere astfel incat sa armeze/dezarmeze si alarma? Se poate face acest lucru?
Multumesc.
Comment
Comment