Montare Modul Inchidere Centralizata

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Corect, singura necunoscută e poziția releului de încuiere(maro sau galben).
    Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

• am verificat galben e cand apas pe deschis, maro pe inchis. ms

vreau sa listez schema cu pinii la uch logan 1,4 mpi 2007 si nu gasesc clara. ma serveste cineva. ms

Am gasit pe net.ms
      Last edited by kata_tel76; 10 March 2015, 20:24. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• am gasit schema la uch. trebuie scoase firele la uch de la pinii unde cuplez centralizata sau pun pe fire . ms

Comment

• Nu se scot firele din UCH,se leaga pe firele existente.Importanta este existenta comenzii,nu conteaza de unde vine...

Comment

• salutare. am un renault symbol,modelul nou din 2011, si doresc sa ii montez un modul de comanda inchidere centralizata cu telecomenzi tip cheie-briceag.masina are din fabrica inchidere centralizata pe cheie(comndata de un singur buton).cred ca UCH este asemanator cu cel de logan.am citit toate sfaturile de aici dar eu nu sunt lamurit cum trebuie legate firele.atasez imagini cu modulul ,fire si scheme, poate reuseste cineva sa ma indrume corect.multumesc.
            Attached Files

Comment

• Pe bord ai un buton ce dă alternativ pe același fir comandă închidere/deschidere(20AW) ceea ce complică treaba.
              Attached Files
              Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

• detaliaza te rog

Comment

• Comandă de închidere și deschidere se dă pe același fir către UCH, conform schemei tale legi în paralel contactele NO apoi la masă și contactele COM în paralel apoi la NO apoi la pinul5 al butonului combinat închidere/avarie.

Problema apare la comenzi succesive încuiere sau descuiere, caz în care la a2a apăsare trece în starea opusă

Comment

• Sunt inchiderile de la thunder care nu dau de doua ori consecutiv acelasi impuls si se pot folsi.
                    GL-22-TOF

Comment

• am testat in gol kitul.am simulat legaturile explicate de daniel liviu.atunci cand dau comanda inchidere /deschidere din telecomanda briceag pe firele alb si alb/negru imi apare 12 V.e ok? pot lega linistit modulul ?

Comment

• Comanda de închidere/deschidere se face cu impuls negativ(masa) nu cu +12v !

Comment

• Corect, comanda trebuie sa fie pe impuls negativ!
                          GL-22-TOF

Comment

• Este -12v pe fire,scuze.m-am lamurit cum se leaga modulul.in weekend il montez.mai am de copiat cheia dar beleau e ca nu e buna lama de la cheia briceag si alta lamela pt renault nu se gaseste.

Comment

• @adrian2010, poti preciza ce model de inchidere este?
                              Daca vrea Dumnezeu sa castigi la loto, iti da "noroc" si fara sa joci..

Comment

• este King Cobra K101, luat de pe emag.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google