If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salut. Poate sa faca cineva un tutorial despre cum se monteaza leduri in manere si in aeratoare ca in poze? Multi am dori acest lucru.
Imi cer scuze daca nu se poate cere si rog moderatorii sa stearga threadul.
I HAVE A !sigpic
fara linkuri externe in semnatura
o solutie ar fi sa montezi intre aerator si bord, respectiv intre maner si plansa usii a unui distantier din plexic transparent (2-3 mm)pe care il iluminezi in cant din interior cu cateva led-uri smd.
am intrebat si eu pe cel care si-a facut in aeratoare si m-am ca potolit. 50 ron de fiecare aerator. 200 toate 4.cam mult zic eu.....dar totusi daca cineva are bunavointa sa faca, tot respectul ( crististreuleaaaaa unde esti ? ) )
" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Hai ca la manere mai e cum e cu lumina,ca alea le folosim mai des;dar la aeratoare eu nu vad rostul becurilor decat pentru design.Mai bine s-ar pune becuri pe la picioare,sau pe usa cand se deschide ca sa nu calcam in belti si noroi noaptea.
Oricum apreciez efortul facut de cei care au pus becuri si beculete peste tot,stiu ca este foarte mult de lucru.
Spor la treaba.
daca masina nu ar insemna mai mult decat un mijloc de deplasare, nu am mai fi nevoiti sa mai alegem culori diferite, modele diferite, din moment ce 2 masini au exact aceleasi dotari, de ce as alege un asau alta??? pentru ca intotdeauna tine si de aspect, de gusturi de lucrurile care iti bucura ochiul, altfel nu am aprecia nici un fel de tuning si doar inbunatatirile pur functionale.
pentru cei din Bucuresti,plexic sau plexiglas, cred ca se gaseste la obor,la tirgul de vechituri, in spate de tot ,ultimul rind;eu pe acolo am vazut la un moment cind bineinteles,nu aveam nevoie de materialul respectiv.
Este mai usor sa profiti dupa ce se munceste unu sa faca un tutorial decat sa cercetezi problema...
Poate ca daca nu era X@by cel care cerea tutorial pe gratis ca el sa profite si sa scoata un ban pe modificari "imbunatatiri" de genul asta, iti explicam eu cum se fac, pt ca este o chestie elementara de electica si putina gandire logica.
Rusie, rusine, rusine... prea mult tupeu strica.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment