Montare Leduri In Aeratoare Si Manere

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mikelangelo fii sigur ca nu a primit decat ideia,restul depinde de el...

Comment

mikelangelo, nu te supara dar cu ce a gresit omul ca a facut threadul ?

adik cristi(streulea) pentru ce a mai facut toate tutorialele alea?

si ce treaba are cu ledurile din consola?

nu te supara, nu inteleg
      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Incearca sa recitesti si poate, poate iti dai seama de schema, pe mine unu ma deranjeaza cand vad profitori de genul asta si nu pot sa tac si sa ignor.
        Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

bun, deci in cazul asta multi de pe forum suntem profitori, toti cei care i-am multumit/rugat pt cristi pt tutoriale, corect?

ps: multi nu se baga pentru schimbari de genul leduri in consola, ceasuri etc ( eu spre exemplu ); pentru un aerator sa pui un plexi glass sau cum se cheama, cu o explicatie, doua, nu e capat de lume. deci nu te agita degeaba. o sa ai clienti in continuare, stai linistit. numai bine
          Last edited by Tudor; 28 April 2010, 23:40.
          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Ai probleme in a intelege cum sta treaba, asa ca nu are rost sa imi iau eu vre-un cartonas.
            "deci nu te agita degeaba. o sa ai clienti in continuare, stai linistit" chiar nu are legatura ceea ce fac eu sau vand (daca la asta te refereai), cu ceea ce zici tu, asa ca discutia cu avocatul din tine nu isi are rostul.
            O seara buna.
            Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

Deci ca sa-ti raspund si eu. Mersi dar tu mie nu-mi explica nimic, mai ales la partea de electronica! Si inca o chestie, ca sa nu te superi rog moderatorii a stearga trhreadul pentru ca eu numai informatiii am avut nevoie dar m-am lamurit singur deci nu vreau sa vina oameni ca mikelangelo si sa-mi faca reprosuri ca si cum el ar fi un dumnezeu sau autotstiutor. Ah si nu-i ataca pe toti care iti raspund ca poate o sa ai si tu nevoie de ajutor candva. Deci rog moderatorii sa inchida threadul. Multumesc mult!
              Last edited by X@by; 29 April 2010, 12:01.
              I HAVE A !sigpic
              fara linkuri externe in semnatura

Comment

deci,pana la urma,ce solutii ai gasit pentru montarea ledurilor?

Comment

Postul anterior era adresat lui mikelangelo, sa nu cumva intelegi gresit. La aeratoare am renuntat momentan pana gasesc plexiglass. la manere nu am pus plexi ci am bagat led in maner cum au facut si altii.
                  I HAVE A !sigpic

Comment

gasesti la Mr.Bricolage.

Comment

Mersi. Am uitat sa precizez ca ledurile din manere am legat la pozitii. Deci cand aprind pozitiile se aprind si ledurile din manere.
                      I HAVE A !sigpic

Comment

ai facut foarte bine...continua !

Comment

Cei care sepricep la auto-LOGAN-bricolaje gasesc destule informatii pe forum. Cei care nu sepricep, apeleaza la cei care se pricep, contra cost sau fara cost, depinde...
                          Interesant... dar luminitele alea nu te deranjeaza noaptea la condus? Ai un buton separat de pozitii on/off .. ?
                          Politics wasn't about the right or left side, was about have or have not.
                          sigpic

Comment

nu deranjeaza deloc,sunt mai discrete decat in poza.

Comment

interesanta ideea am sa ancerc si eu an aeratoare ca an manere am

Comment

Da toti se cearta, vorbesc aiurea si nu face nimeni nici un tutorial,nu da nimeni nici o explicatie. Atunci stergeri naibii threadul asta ca nu are nici un rost. Omul cere ajutor si uite ce primeste.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google