Gpl

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Gpl

intrebarea mea este daca se merita sa montez instalatie gpl pe logan 1.6 mpi,ma referer dpdv al motorului,daca are efecte negative...alte kestii,nu ma prea pricep,astept parerile voastre

nu ma ajuta nimeni?se duc segmentii?garnituri?distributia?se merita investitia daca se duce motorul intr un timp relativ scurt,sau daca stie cineva sa mi zica acel timp....
    Last edited by ionut_k; 19 April 2010, 20:08. Reason: Automerged Doublepost

daca e noua masina,eu iti recomand sa nu o faci,se spune ca scurteaza durata de veata a motorului,intradevar se intapa mult mai bine dar nu se merita

Comment

are 45 mii km;doar ce a iesit din garantie,ma gandesc k in timp scoti banii de instalatie plus o economie,totusi pretul gpl e la jumatea benzinei...doar sa nu ma lase motorul mai repede decat m as astepta

Comment

Daca ai banii,eu zic sa pui.Stiu o gramada de persoane care au gpl si nu au avut nici o problema.Diferenta se va vedea atunci cand vei uita sa treci sa alimentezi!

Comment

Parerea mea e sa iti pui daca ai bani, instalatiile astea noi sunt bune fata de cele pe de daciile vechi care cica stiricau motirul, cine nu stie sa se abtine de la comentarii
          My Ride BR 86 TIV Mai Furios Si Mai Iute

Comment

Landy renzo ,am auzit ca e firma buna,scumpa dar se merita

Comment

eu am Landi renzo de 3 ani si nu am avut nici o problema pana acum in afara de revizia la gpl
              My Ride BR 86 TIV Mai Furios Si Mai Iute

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google