If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am gasit printre reclamele de la google si una cu acest "FuelSaver" .
Cei care fac acest produs se lauda cu faptul ca scade consumul cu 10-15% iar puterea motorului creste cu 5-8%.
Intrebarea mea este daca are cineva asa ceva si ce pareri sunt despre el.
Vezi-ti de treaba.
Abia printr-o schimbare de soft (si sa fie soft bun) castigi un plus de 5-8% si eventual un acelasi consum, doar nu crezi ca un magnet iti da acelasi lucru... )))
Da,la reclame.
M-am mai jucat putin cu Google si ce credeti?
Eu zic sa va uitati pe poze si sa comentati singuri )
E clar,nu sunt decat niste mincinosi,javre de oameni cu foamea in gat care vor sa faca bani din orice.
Chiar e tare faza cu inca un subdomeniu unde promit o scadere a combustibilului cu 20% si un pret mai mic decat pe site-ul normal.
Of doamne,ce minte au romanii astia...sa fure cu orice pret.
Cel putin ma simt implinit ca am postat threadul acesta,sa nu cada cineva de pe forum in plasa lor.
Nu cred ca faci economie de nici un gram cu prostia asta,deci cum spun ei 15 % sau 20% sunt vrajeli.Auzi la ei faci economie si iti creste si puterea motorului cu peste 5-8 % .Dar ati observat ce motto au ''Economiseste energia.Salveaza planeta''
Cred ca asta este al treilea thread cu si despre porcaria asta...Cataline tu inainte de a deschide un thread,,,nu citesti si tu daca se mai discuta de el in alta parte?
Asta ce este...http://www.loganclub.ro/forum/cum_re...nt-t22205.html
Eu am folosit search-ul si nu am gasit.Nu esti in masura sa ma tragi la raspundere de ce am postat.
Acum am vazut,iti multumesc pentru link,insa daca un mod considera ca nu este bun,el va lua decizii.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment