Cureaua 50 de lei...? Hmmmmm
Distributie!
Collapse
X
-
Eu am gasit la service kit distributie(curea+rola) intr-o cutie alba renault la 220ron, iar la magazine acelasi kit undeva la 185ron. Daca masina e in garantie se mai plateste manopera? La mine nu se plateste la ora de lucru ci pur si simplu manopera este 150ron.
acum dupa un an am 60000km saptamana viitoare o sa merg la revizie, sper sa nu aiba nimic ca o sa depasesc cu vreo 500-600km si o sa schimb kitul de distrbutie si kitul de accesorii(din cate am inteles eu este cureua de transmisie si rola)sigpic
Comment
-
Oameni buni! Ia ascultati aici: kit distributie 300 E, manopera 300 E. Atat mi-au cerut in Italia pentru a se apuca de treaba. Lucrarea se face la un service autorizat si foarte vestit in Venetia. Ce parere aveti de asta? Mai bine dau o fuga pana in tara si o schimb la Arad. Tot trebuie sa ii fac si inspectia tehnica.
Comment
-
Am si eu o intrebare.Masina mea acuma in 4 inplineste 4 ani,si am facut 39.000 km.Conform cartii tehnice a masinii trebuie sa schimbi cureaua de distributie si rola sau astept pana la 60.000 km?Daca schimb cureau si rola de intindere trebuie sa schimbi si pompa de apa?
Comment
Comment