Eu o am din Mai 2005.Are 50ooo km.nu i-am facut distributia.ma gandeam s-o fac la anu'.Cureaua de accesorii pare ok.deci si cea de distributie ar trebui sa arate la fel.Sper sa ma tina pana la anu'.La anu vreau sa-i schimb si antigelul si lichidul de frana si uleiul de la servodirectie si distributia si accesorii si bujii si placute.cred c-o sa ma rupa la buzunar.....
Distributie!
Collapse
X
-
am schimbat distributia la cosminCGK. masina din 2005 56000km, motor 1.4 curele bosch, pompa apa valeo 350ron+150 manopera. ce pot spune, curelele erau cam crapate, aveti grija luati de seama si schimbati distributia cand trebuie si cu cine trebuie. este o parte a intretineri masini foarte importanta.Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...
Comment
-
Stie careva care e diferenta la distributie la noile modele 1.5 dci care ies acum din fabrica si se face la fiecare 90000km fata de cele vechi care fac schimbul la 60000km?
Ce au astea in plus de rezista mai mult?...sunt cumva alta marca de curele,role mai scumpe care rezista mai multi km?
Comment
-
la 90 de mii se schimba la diesel . filtrul de aer si motorina la 15 mii . Mergi si tu la un dealer si roaga pe cineva sa-ti faca o copie xerox , poate nu are nici un binevoitor diesel pe forumPain brings out the truth in us all...
...how much truth can you stand?
Comment
-
La benzina stiu sigur ca se schimba distributia la 80 sau 90 mii km, in functie de editia Carnetelor de intretinere (cele de dupa 2009). Piesele sunt aceleasi. Facuse cineva niste poze, nu mai retin. La diesel asteptam un scan.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
La firma la care am lucrat in fiecare saptamana ii ziceam patronului hai sa bagam MCV-UL la service sa schimbam cureaua,uleiul..etc.. Avea masina 120.000 km si nici o revizie efectuata, cartea de service era blana.Arata bine pompa de apa,mecanicul zicea ca mai ducea.E si chestie de ce bulan sa dai peste o piesa care sa reziste.Precizez ca masina o munceam zilnic prin tara si oras.
Comment
Comment