Distributie!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cureaua 50 de lei...? Hmmmmm

Comment

Da 50 RON e de BOSH dar nu am luato de la dealeri.Se potriveste pe mai toate tipurile de RENAULT.

Comment

Eu am gasit la service kit distributie(curea+rola) intr-o cutie alba renault la 220ron, iar la magazine acelasi kit undeva la 185ron. Daca masina e in garantie se mai plateste manopera? La mine nu se plateste la ora de lucru ci pur si simplu manopera este 150ron.
        acum dupa un an am 60000km saptamana viitoare o sa merg la revizie, sper sa nu aiba nimic ca o sa depasesc cu vreo 500-600km si o sa schimb kitul de distrbutie si kitul de accesorii(din cate am inteles eu este cureua de transmisie si rola)
        sigpic

Comment

Da 50 RON e de BOSH dar nu am luato de la dealeri.Se potriveste pe mai toate tipurile de RENAULT.

Comment

Am intrat pe un site online cu piese si am comandat niste filtre, si am fost sunat de cineva de acolo si m-a intrebat daca vreau si kit distributie. L-am intrebat de kit BOSCH si mi-a spus ca nu ar fi bune, cica pe logan s-ar gasi curea CONTITEH si rola INA asa sa fie ?
            sigpic

Comment

Am cureaua in garaj dar daca nu uit maine ma uit si-ti zic de ce firma e.

Comment

Ai schimbat si kitu de accesorii ?
                sigpic

Comment

Nu numai cureaua .

Comment

Dar e aproape noua adica daca o stergi putin nici nu zici ca e folosita.Arata super,am schimbato ca asa zice cartera.

Comment

Scuze CARTEA tehnica.

Comment

Stiti careva cat mai costa acum un kit distributie?
                        niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

la dacia 3.2mil am dat eu pe el , in giurgiu
                          sigpic

Comment

Oameni buni! Ia ascultati aici: kit distributie 300 E, manopera 300 E. Atat mi-au cerut in Italia pentru a se apuca de treaba. Lucrarea se face la un service autorizat si foarte vestit in Venetia. Ce parere aveti de asta? Mai bine dau o fuga pana in tara si o schimb la Arad. Tot trebuie sa ii fac si inspectia tehnica.

Comment

pai ce te credeai in romania unde daca cere serviceul 100 roni vi se pare mult

Comment

Am si eu o intrebare.Masina mea acuma in 4 inplineste 4 ani,si am facut 39.000 km.Conform cartii tehnice a masinii trebuie sa schimbi cureaua de distributie si rola sau astept pana la 60.000 km?Daca schimb cureau si rola de intindere trebuie sa schimbi si pompa de apa?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google