Vreau Sa Stiu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vreau Sa Stiu

Cine are pe masina montate arcuri Eibach ....sa imi zica si mie cum se comporta in mers....! chiar te agita ca pe o sticla de cola?
    Daca sunt taiate din ele 1spira isi schimba comportamentul ? Astept pareri Multumesc
    pe amortizoare de fabrica...
    Last edited by andrei_mircea; 21 April 2010, 23:58.
    My turbo lag, give your MPI, a chance

cu o spira taiata nu faci nimic decat sa inmoi arcul si sa dai masinii un comportament de broasca beata .
    Plus ca e riscu sa zboare de pe telescop la denivelari .
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

nu taia arcurile. fierul nu se intareste prin taiere, doar prin calire. nu te lua dupa altii care sustin contrariul...
      eibach nu scot plombele, dar le balangane serios daca nu ai multe bumpere in oras, pune-ti. oricum, chiar si cu weitek, vei trece peste ele doar cu tr1 la ralanti.
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Domnilor atentie nu este vorba de intarit sau de inmuiat ... Este vorba de o micsorare a cursei si elasticitatii arcului la solicitarea sa sub o anumita masa/greutate.

Eu sunt curios ce fel de spira vrea sa taie, activa sau de asezare ?
        9! 9! 9!
        sigpic

Comment

nici eu nu sunt de acord cu taierea unei spire de la arcu,iar daca ar trebui sa fac o diferenta dintre h&r si eibach n-as fi capabil pentru ca nu am mers in vreo masina cu asa ceva,dar din comentariile colegilor din club ,h&r sunt mai placute in mers,si aici citez"parca e o barcuta" salutare

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google